Urazinannesi2808 Canlar bugün e bebekte numune olarak verdiler denediniz mi ? Harika bir bez ki ben prima premium care hastası biri olarak söylüyorum ondan da yumuşak harika bir bez . Deneyip memnun kalan oldu mu? 🥰
61arzu Urazinannesi2808 fiyatı ne kadar ki bende merak ettim yarın giidp hemen bende numune isteyeceğim ☺️ benim stoklar bitti kardeşim göndermişti bir sürü onun tosunu cabuk buyurdu sünnetten sonrada büyük numaraları gecince hepsi bana kaldı elimde suan sadece molfixin 4 numara külot bezi var oda diğer kardeşimin bebeği den kalma paketli halde kullanmadan duruyor bana kaldı ☺️
Urazinannesi2808 Saafie evet ya ilk o kadar hoşuma gitmemişti ama bu baya iyi olmuş. Şu dökerekte denedim emiciliği on numara. Tek kötü yanı beş numaraya kadar olması sanırım 🥰
Saafie Urazinannesi2808 Ben diğerinden de memnundm , mutlu bebek kullanıyorum şuan ondan da memnunum☺️ Premium softun da fiyatları arttı
Urazinannesi2808 Saafie artık en kötü kalite bebek bezi bile adet fiyatı bir liranın üzerinde. Mutlu bebeğin yeni halini de kullandım oda çok güzel. Ama premium soft on numara olmuş ya 😇 elimde bez stogum var hepsini satıp premium soft mu stoklasam diye düşünmüyor değilim 🤣
Urazinannesi2808 irva baya esnek yan bantları esnek koyucu bariyerler bile yumuşacık. Emiciligi çok güzel bir bardak su ile denedik eşimle. Baya hızlı emiyor ve yüzeyi kupkuru. Stokları bezleri sattıracak bana 🤣
Saafie Urazinannesi2808 Büyük bedenlerini stok yapın 😂 ne kadar stok yaptınz benm 350 tane bezim var şuan
Urazinannesi2808 61arzu fiyatı 5 numaranın 52 tanesi 80di sanırım. Çok emin olamıyorum. Ama ben baya memnun kaldım. Elinizde kalanları gardrops uygulamasından satabilirsiniz aslında 😇