Umutfaik Henüz 2günlük oğlum var. Ve terslendik hastanede.Sütüm var fakat sürekli emmek istiyor.Uykusunu şaşırdı evladım.Doyurmakta ve uyutmakta azcık zorlanıyorum.Her kafadan ayrı ses ve müdahale oldukça durduğum yerde terliyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?
NekwaSultan Umutfaik daha minicik canim o elbette emmek isteyecek emzir gerekirse kucaginda uyuusn Dis dünyaya uyum saglayana kadar normal bu dogumdan sonra ilk 3 ayi 4.trimester sayıyo aslinda dr.lar Gözün aydın olsun sağlıkla büyüt yavrunu insallah 🤗
Deletedmom0028 Umutfaik 2 3 cocuklu degilim ama daha yavrun 2 günlük anne karnindan yeni dünyaya geldi kendini guvende hissetmesi seni istemesi cok normal bunu da memede kalarak yapmak istiyor. Dunyaya daha hic alisik degil tek guvenli yeri sen ve meme. Terlemede lohusa teri atiyorsun ustelik yaz dönemi
NekwaSultan Umutfaik terle atıyor vücut toksinleri 40 boyunca hatta 3 ay daha sa fazla süren var sirtina yelek giy mutlaka yoksa tutulursun öyle oldum 2.de bilemedim. Ayaginada usumesen bile mutlaka corap giy cok soguk su icme
Hohomoromu Umutfaik şuan yazdıgın şeyler 2 günlük bebek için çok çok normal seyler canım 2 günlük bebegın tabi ki uyku düzeni olmaz uyumakta zorlanabılr sen uyudugunu sanarsn yerıne koyarsn aglamaya baslar emme konusunda 2 günlük bebek başka ne yapar emerken kendısını güvende hıssetegı ıcın sürekli emmek isteyebılır yeni dogum yapan ve ilk bebegnse her kafadan ses cıkar bi süre katlan herkes bu evreden geçer sabrın sınanır terleme konusunda vucud ödem atar bi müddet terlersin 15 güne 1 ay kadar sürebilir bu durum buda normal vucud odem attıgu ıcın sezeryandan sonra terleme görüleblryor bende yasadm 👍😊