Meva2809 Kızlar galiba yanımda uyumaya alıştı ne yapmalıyım bir hafta sonra 2 aylık olacak ama mesela şuan yanımda uyudu yerine koydum ağladı lakin tekrar kucağıma aldım emzireyim diye yine ağlamaya devam ediyor yanıma mı alıştı yoksa sancısı mı var yardım edin lütfen
Milena11 Meva2809 alışmak için çok küçük ama olabildiğince emzirin yatağına koyun kucağınıza almadan sakinleştirmeye çalışın sakinleşmezse tekrar kucak tekrar yatak bu şekilde bi süre sonra alışır
Ayslbella Meva2809 daha çok minik annesi haliyle senin kokunu ister yanında yatmak ister. Gündüzleri yatağına alistirmaya çalış zamanla alışır orda uyumaya.
Hulyaemirasim Meva2809 benmkide oyleydi o zmanlar seni yannda istiyor bi ara besiginde baslamsti uyumaya smdi yine beni istyor yannda normal daha minicik senin kokunu istiyor 😊
Meva2809 Nesli06 ya ben alışmasını istemiyorum ama bazen gece uyku çok bunaltınca yanıma alıp emziyprum ama artık yapmamalıyız yoksa gündüz uykusunda da öyle isteyecek
Ayliz3107 Belki gazı vardir. Yada kokunu istiyodur sen yinede sakinlestirip yatağına koy agalrsa tekrar aynısını yap öyle öyle alisicaktir.
Elvinmeva Meva2809 alışmamjştır henüz çok küçük ama gazı olabilir malesef benm bebeğimde öyleydi ben çooook sonradan aldım yavrumun gaz sancısı oldugunu gazını çıkarıyor diye sandımkş gazı yoktur meğersem varmış bi ilacı denedim sadece acaba rahatlarmı diye rahatladı valla
BabyYoda Meva2809 Benim oğlum da öyleydi. İyice uykuda daldıktan sonra battaniyesiyle yavaşça yatağına bırakıp bir iki dakika ellerimi üstünden çekmedim. Yaklaşık bir hafta böyle yaptım şimdi çok şükür yerini biliyor. 3 aylık bu arada benimki.
Dlnmlk Meva2809 alışmış olabilir,benim kızımda kırkının içindeyken öyleydi,gün içerisinde giydiğiniz bir kıyafeti başucuna koyun,kokunuzu ordan alır,kendini güvende hisseder,ama yatağına da alışmış olur,benimki zaman içerisinde alıştı yatağına bu şekilde
Edalikuzusu Meva2809 6.5 aylık anne yanı beşikte yanımda uyuyor gece yüzümü gözümü elliyor uyanıyor elime koluma deyip tekrar geri uykuya dalıyor çok zevk alıyorum çok seviyorum böyle uyumayı 🥰 iki aylık olduğundan beri yanına uzanırdım ninni söylerdim öyle uyuturdum yavaş yavaş kendi kendine uyumaya alıştı ama ben sırf koklıyım diye uzanıp sarılıp öyle uyutuyorum kucağıma alıyorum yüz üstü koynuma yatırıp uyutuyorum çocuk kendi kendine uyumayı öğrenesi varsada benim yüzümden unutacak 😅 çok hoşuma gidiyor ne yapıyım. Bu günleri bir daha geri gelmeyecek ilerde zaten ayrı yatacaklar sizle yatmak istiyorsa sizle yatsın olumlu tarafıyla bakın bence 🥰🥰
Edalikuzusu Meva2809 yine yanına uzanıyorum ninni söylüyorum yüzüme dokuna dokuna uyuyor yarım gün çalışıyorum bir aydır bakıcı sabahları uyutuyo oda beşiğine koyup ninni açıyor öyle uyuyor
Beyseko Benim bebeğim iki ay 10 günlük son 10 güne kadar benim yanımda uyurdu on gündür emzirip beşiğine koyuyorum gece uykusunu orda uyuyor beşiğe koyduktan sonra beşikte derin uykuya geçsin diye beyaz gürültü açıyorum genellikle uyanıyor ikinci defa alıp emzirip aynısını yapıp tekrar beşiğe koyuyorum bu sefer dalmış oluyor bunları yapmak bir saatimi alıyor tabiki😂