Aselinminnosannesi Merhaba sevgili anneler kızım 11aylik ayına göre kilosu düşük sürekli hastalanıyor bagisikligi düşük galiba arttırmak için onerebileceginiz ek bişeyleR VaRmi ACAbA
Sinemisssss Aselinminnosannesi ne kadar ki kilosu benim kızımda 11 aylık malüm özellikle bu ara bütün bebekler hasta doktorum 1 yaşından sonra bağışıklık güçlendirici vitaminler veririz demişti bana
Aysel03 Aselinminnosannesi bizimde kilomuz düşük 8 aylık ama doktor kan ve alerji testi yaptı bi test yaptırın bence anne sütü yada mama takviyesi gerekli olur belki
Aselinminnosannesi Sinemisssss 7 buçuk kilosu sizin bebeginizin kaç acaba vitaminler i sormak istedim aslında ben ama erken mi daha bilemedim bir yaşı mi beklememiz lazım daha yeni iyileşti antibiyotik verdim üç gün sonra gene hasta oldu
Sinemisssss Aselinminnosannesi kızım 9.600 üzülme ama evet kilosu düşük iştahı nasıl peki ben artık evde ne olursa ondan veriyorum mesela et balık cok seviyor
Aselinminnosannesi Sinemisssss aslında bende evdeki herşeyden vermeye çalışıyorum artık ama yemiyor işte ağzından atıyor artık onu öğrendi
Aselinminnosannesi Aysel03 mama yemiyor işte denedim ama olmadı testlerde temiz çıkıyor bende anlamadım ki napsam olmuyor
Feyzamm Aselinminnosannesi benim bebeğimde 11 aylık 7 kilo mama asla içmiyor biberonu doğduğundan beri tutmuyor emmiyor da sadece çorba içiyor bütün testleri normal çıkıyor
naniss Aselinminnosannesi Benim oğlumun bağışıklığı için imuneks ş şurup kullanıyoruz çok iyi geliyor