balannesiii Kızlar selam✋ Bebeğimin popo deliğinin biraz üzerinde iğne deliği kadar bir delik mevcut ilk gittiğimiz doktor hiç bir acıklama yapmadan sadece popoda gamze var demişti bizee güldük gectik annesinin adını tasıyor falan diye sonra uzak diye doktorumu değiştirdim o doktorada bu durumdan bahsettim hemen bizi aldı cocuk cerrahına götürdü bebeği ona gösterdi o doktorda ultrason cekmemiz gerekir 6 aya kdr cekelim yoksa 6 aydan sonra içerisi istediğimiz kadar güzel gözükmüyor dedi bugün 4 ay 2 günlük dün ultrasonumuzu cektirdik şükür bizde bişey cıkmadı ama bazı bebeklerde omurilikle ilgili bir sorun yaratabiliyomuş bize herşey yolunda dendi şükürler olsun Allah yawrularımızı korusun🤲 Şimdi bunları neden anlattın diyceksiniz tabikide ama eğer bebeğinde böyle bir problem varsa ve doktorunuz acıklama yapmadıysa o doktora gitmeyin birdaha birde bebeğiniz 6 aylık olana kde mutlaka muayene ettirin ultrason yani♥️ Kötü sonuclar almadan önceden alınması gereken önlemler alınsın yoksa sonra ameliyat bile gerektiriyomuş nolur ihmal etmeyin bebişlerimizi sağlığı önemli🤲❤️ Birde olanlar bezi actıkca akıntı warmı yokmu onuda mutlaka kontrol etsinler😍
Gizemmyigit balannesiii benm kızımda da vardı, 3 ayda kapandı ama... yine de ultrasona gerek var mı ki?🤔
mummy balannesiii benim bebeğimde de var 4 aylık hala kapanmadı. Bizim doktorumuz da deliğin kapalı olduğunu 1 sene sonra tekrar kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Şimdi siz böyle deyince kafam karıştı
balannesiii Gizemmyigit aa delikmi kapandı? Onu bilmiyorum canım hiç gösterdinmi doktora? İceride o delik nerelere dagılıyor diye baktılar omirilikle alakalı olabilirmiş Allah korusun ama dün biz baktırdık deliğin bitişinden sonra her damar olması gereken yerlere dagılıyormuş şükür
Gizemmyigit balannesiii çok şükür cnm sevindm😊 evet evet dr gördü kntrl etti bişey de demedi hatta.. dediğim gibi kendi kendine kapandı gitti
balannesiii mummy ben kendi doktorumuza değil cocuk cerrahına götürdüm cnım o 6 aya kdr ultrason cekelim çünkü 6 aydan snra istediğimiz gibi gözükmüyor ultrasonda dedi istersen cektir yinede icin rhat etsin
Matf94 Bizde de vardı, dediğiniz gibi Gamze var dediler geçtiler, ama araştırdım kafam karıştı sonra , başka bir doktora götürdüm ultrason çektiler, şükür bişey çıkmadı ama ihmale gelmez bencede.
balannesiii Matf94 aynen canım ihmale gelmez gülen gecen doktoru şikayet edicektimde eşim bosver dedi kaldı öyle hala düsündükce sinirleniyorum
Ladyofdark Doğumdan sonra hastaneden çıkmadan ultrasonla bakıldı bizimkine doktorunuz muhtemelen içten gelen bi akıntı olmadığı için kapalı gamze olduğunu anlamıştır. Bize de öyle dedi de yine de içimiz rahat etsin diye baktırdı 😊
balannesiii Ladyofdark kapalı demedi sadece akıntı olursa demişti başka bir cerrah ama yinede icim rahat etmedi cektirdim🤷♀️