Efezgi Benim oğlum 5 aylık ve artık yeter dedim saatlerce ayağımda kalıyordu bırakınca uyanıyodu şimdi sallamayı bıraktırdım ve rahatım çok şükür inşallah böyle devam ederiz sizde deneyin kızlar sadece sabır 🙏
shdemir Efezgi Bazen bende sirtini oksayarak uyutuyorum ama bazen oyle bi kriz geliyoki istersen sallama😂 imkani yok uyumuyo😶
nesparlar Efezgi benim bebeğim açlığa asla dayanamıyor iki dk memeyi geç vereyim, tshirtümü açıp göğsümü çıkarana kadar çatlıyor mecburen emdirmeden önce sallayıp sakinleştiriyorum sonra emziriyorum
Yasara18 Ayaginizda sallamaya hic baslamiyarak mesela. Benim oglum 4 aylik cok kisi gel saliyim dedii yok izin vermedim yatagina koyuyorum anlini ortasi ovanliyorum yatiyor siz nasil alistirsaniz öyle gider onlar yeni dogmus ne ögretirseniz😊
Efezgi Uykusu geldiği zaman yan yatırıp poposuna hafif hafif vuruyorum kızlar baktım mızmızlık yapıyo çok az mama yapıyorum onu yiyerek uykuya dalıyo bide kafasını severek ninni söyleyerek bu şekilde alıştık çok şükür bugün ikinci günümüz
Rabia88 5 ay 22 günlük kızım ve hiç sallamadim karşı değilim ama düşünmüyorum da alistirmazsaniz bıraktırmak zorunda kalmazsiniz bu her şey için geçerli emzik biberon da kullanmıyorum ama çevremde bebeği emziği bırakmıyor diye sizlanan çok anne görüyorum alıştırmak en kolayı lütfen ilerde zorlanacağı şeylere başlamayı