Destinaaa Bebeğim 3 aylık kanguru aldım fakat çokta rahat değil sling nasıl dediğim şekil kullanabiliyor mu
Lulemom Destinaaa ah bugün bende bunu düşündüm. 😄 dışarı çıkacaktık acelem de vardı. İnterneten araştıramadım. Sonra bakarım demiştim. Şimdi burda görünce aklıma geldi 😄 kullanılıyor mu acaba. Hiç slingde görmedim dışa dönük ama 🤔
rabiaakdas Destinaaa kullanılıyor. Bebeğiniz artık o kısma geçtiyse onunda hoşuna gider dışarıyı izlemek. Ben çoğunlukla sling kullandım kilosu arttığı için artık kanguruya geçtik benim bebeğim bayılıyor öyle gezmeye 😊
3MelekAnnesi3 Destinaaa omurga yapısı için en kanguru ne sling dışa dönük kullanılmaz kaç yasında olursa olsun size dönük c seklinde olmalı
Tugce Destinaaa en iyi kanguru dahi kullanılmaz. Dışarıyı görsün derseniz sırtınıza bağlamanız mümkün. Buna imkan veren kangurular var. Ama o aydaki bebeğin zihinsel gelişimi için fazla uyarana maruz kalması iyi değil size dönük olmalı
Papatya58 Ben bir kere taktım öyle bebeğimi sorun olmadı hatta daha uzun süre sessizce durdu ama tereddütte kalmadım değil