Deletedmom_13 Keeee ne görürse almak ve ağzına götürmek istiyor gayet normal. Ama uzak tutmaya çalışıyorum telefondan falan. Oyun oynamayı ilgilenmemizi falan çok seviyor iyice aklı ermeye başladı çok tatlı oluyor git gide tabi şu atak haftasından kurtulabilirsek 😔
minikyavrumm Keeee eline verdiğiniz herşeyi ağzına almaya çalışıyor henüz dönme falan gerçekleşmedi sürekli ilgi istiyo yavrum bu ay biraz zorlu geçecek gibi birde diş çıkaracak heralde hafif şişlik oluşmuş huzursuzluk oluyo bazende
TheBaby Keeee Herşeyi ağzına almaya çalışıyor. Şu an yanımda oynuyo ve tüm oyıncaklar sırayla ağzından geçiyo. Hatta bu gece oyuncak dezenfekte günü.
Balyanak_annesi 4ay 18 gunluguz bizimde herseyi agzina götürmeye çalışıyor bugun ayaklarini kesfetti ve yan dondu ilk kez bakalim yakinda uykumuzda duzene girerse birsz daha rahatlar. Ben carsamba covit aşısı oldum ondanda cok huysuz
EzelAliAkcam Bizimde gece uykularimiz 3 gundur yok. Dogdugundan beri zaten gece uykulari duzenli degildi ama en azindan 12 1den sonra uyuyordu 2 kere emmeye uyaniyordu. Surekli agliyo uykuya cok fazla direniyor