Aysee21 Merhabalar oğlum 4 ay 5 günlük ve asla kundaksiz uyumuyo gündüzleri yapmıyorum 20 30 dakika uyuyo sonra mecbur kundak yapıyorum öyle daliyo tekrar ama geceleri asla uyumuyo eliyle gözlerini kasiyo yüzünü ciziyo felan nasıl biraktiricam ne zamana kadar kundak yapmam gerekiyor
Adfgjkll İnternette gece uykusunda önce tek el serbest bırakarak deneyin diyo ama maalesef bizde işe yaramadı pek Aysee21
Mlkdr Adfgjkll bunu bende denedim ama olmadı Ne yapacağımı şaşırdım.Zaten gündüzleri az uyuyan bı bebek,geceleri kundak yapıyorum onu da istemiyor gibi kollarını çıkarmak için uğraşıyor hep,kundak yapmazsam kendini uyandırıyor 🤷
HayatDuha Bendede aynı sorun var, fakat gündüzleri kundaklamıyorum. 2 saatte bir 30 dakikalığına uyuyor. Gece mecburen kundaklıyorum. Kızımı karın üstü uyutmam gerektiği söylendi, ama ona cesaret etmiyorum. Zaten oda karın üstü olmayı sevmiyor
Yesilokyanus Kızlar bebeğim 2 ay 13 günlük 40 I çıktı ben kundaklamayı bıraktım yanlış mı yaptım acaba bu konuda bilgi sahibi değilim tecrübelerinizi benimle paylaşır misiniz zaten kundak yaptığım zamanlarda da ağlıyordu ellerini çıkarmayı beceriyordu