Clkkagan Merhaba hanımlar bebeğim 4.5 aylık ek gıda için araştırmalar yapiyorum mama sandalyesi için önerilerinizi bekliyorum hangi marka neye göre aldınız kullandığınız mama sandalyeyelerinden memnun musunuz ?
Saripapatyammm Clkkagan Oturmama , sevmeme ihtimaline karsi ; Pilsan Klasik Mama sandalyesi aldim. 60 tlydi bime gelmisti. Basta gerek gormemistim. Sevmiyordu cogu bebek etrafimda. Ama yemek yedirmek cok zor oldugu icin 11 aylikken aldim. Seve sevede kullandik. Artik oturmuyor :) 25 ay bitti
Oozzee Clkkagan boşuna çoook büyük paralar vermeyin, e-bebekte satılan klasik beyaz mama sandalyesinden almıştım, oğlum 3 yaşına basacak, küçük oğlum da onda büyüyor şu an. Hem pahalı olanlar çok da hantal, yer kaplıyorlar bana göre..
Doga_sever Clkkagan bence mama sandalyesinde ucuza kacmamak lazim. Uc yasina kadar her gun kullanacaginiz en onemli ihtiyac. Ben cok fonksiyonlu aldim. İki yasinda bebegim. Hala da kullaniyoruz. Hem koltugu kademeli, hem de yaslanma yeri ayarlanabiliyor. Kumasi deri, silinebilir ve cikarilabilir olmasi cok onemli. Cikarilabilir tepsi olmasi yine cok kolaylik sagliyor. Birde katlanabilir olmasida cok onemli. Emniyet kemeri omuzlardan ama ben onu hic kullaanmadim. Annemlerde ve kayinvalidemlerdeki mama sandalyesi normal plastik olanlardan. Simdi ondan ayaga rahatlikla kalkiyor. Bu da tehlikeli olabiliyor.
Clkkagan Doga_sever teşekkür ederim bu konuda acemelik çekiyorum ama masa ve sandalye olarak ayrılan mama sandalyesi dusunuyorum aslında fonksiyonlu olması icin
Doga_sever Bence ona gerek yok. Masa sandalye ayri bir urun mama sandalyesi ayri. Yani ayrilan maama sandalyesi alirsaniz sirf masa da olsun diye, o zaman mama sandalyesinde olmasi gereken bir cok ozellikten vazgecmisolursunuz. İlk yorumumdaki ozelliklerden bahsediyorum
Minikcivciv27 Clkkagan biz yeni aldık trenyoldan Pierre cardin çok güzel modeli rengi falan daha yeni kullanıyoruz