Nejlavrl kremden dolayı iste ya hep böyle oluyor demek ki çok üzüldüm insalllah kanaması olmadan çıkarırsınız. Ben 3. Günü kuvetine çok sıcak değilde biraz sıcak su doldurmuştum. Yani normal yikandığı sicaklikta. 10 dk suda oynadı sonra ilk kat sargısi çıktı akşama doğru bi daha küvete oturttum ikinci kat sargisi çıktı. 3 günü baticon döktüm yumuşasın diye yag vs döktüm aksama doğru tekrar küvete oturttum. Sargisi düştü çok az bi parça kalmıştı onuda çektim çekince kanamisti çok aglamisti oglum hatırladıkça yine gözlerim doluyor valla. Baticon döktüm üstüne yine kapayınca bezini bağladım normal bi şekilde bardağını falan koydum dışarı çıkarmıştim sakinlessin diye sonra kanaması durdu falan bisey olmamıştı. Kanarsa sakin panik olma. Eczaneden baticon alıp kullan baticon da güzel yumusatiyo hemde mikrop kapmamış olur. Ama kuru kuruya sargiyi çıkartma sakin sıcak suya oturt mutlaka ara ara baticon dök çok kolay cikar. Eğer yapamam dersen acile götür onlar bi su döküyorlar oksijenli su galiba tam bilmiyorum onunla çıkarıyorlar