Hatice3443 Merhaba oğlum 9 aylık sünnet yaptırmak istiyoruz fakat çocuk cerrahına mı yoksa üroloji uzmanına mı yaptırmalıyız kararsızlık yaşıyoruz
MyEternalLoveNoyann Hatice3443 ben daha yaptırmadım yarın yaptıracağım ins ama çocuk cerrahini daha çok oneriyolar genelde öyle duydum hep
tunosum Hatice3443 biz de arada kalmıştık ürolog bi tanıdığımız vardı onunla görüştük. Çocuk cerrahına çok iş gelmiyo o yüzden sünneti onlara veriyo hastane ama onlardan önce biz yapıyorduk sizinkini de ben yapıcam dedi. Biz üroloğa yaptırıcaz yılbaşına doğru inş
Hatice3443 MyEternalLoveNoyann inşaallah güzel geçer bizde çocuk cerrahı için randevu aldık ama aklımzda soru işareti kaldı acaba ürolojiden mi alsak diye yaptırdıktan sonra rica etsem bilgilendirirmisinz beni
MyEternalLoveNoyann Hatice3443 ben evde yaptırıyorum yalnız hastanede değil yinede bilgilendiririm tabi ins
Hatice3443 tunosum zamanında yoktu böyle bi durum dediğiniz gbi Üroloklar yapıyordu açıkçası bulunduğum konumda bi tane çocuk cerrahını önerdiler üroloklar olarak hiç araştrmamıştım birde ürolok Bakim teşekkürler ☺️
PervinY Hatice3443 Yaptıralı 3 hafta oldu geleneksel dikişli yapıldı dikişleri düştü tamamen. İlk günler zorlandık özellikle ilk 3 gün. Oğlum 3 yaşında herşeyi anlıyor o yüzden biraz yordu bizi. Oğlunuz küçükse ve bez bağlıyorsanız daha kolay olacağını düşünüyorum.
Hatice3443 PervinY teşekkürler oğlum 9 aylık küçükken yaptıralım istedim yenidoğan sünneti istemiştim o zaman rahatsızdı o anandan bu zamana kıyamadım derken 9 aya geldik inşaallah bizde kolay atlatırız