Baloglum4 En son adet tarihim 26 ekimde olmuştum. 1 hafta once de rahmime dogru oyle bir agri girdi ki duzelemedim. Gaz sancisi mi acaba dedim. Bu aralarda bel ağrısı falan var ama bilemedim şimdi
Wolverine Baloglum4 yani nasıl bilelim ki hamilemisin regl mi? Korunmasız ilişki yasadiysan gebelik mümkün, hayırlısı olsun
Baloglum4 Wolverine bu ay icerisinde 2 sefer geri cekilme yoluyla yaşandı canm. Boyle adet olacak gibi de his var ama bilemedim şimdi
hunilimomm Baloglum4 esin içene bosalma yapmadıysa senin ustte olman altta olman çok fark etmiyor He yine olur mu olur tabi ben öyle korundum 2 sene
Baloglum4 birtutamsac aslinda oğlum 27 aylik oldu ama yine de zaman var demistim yine de hayırlısı olsun 🤷♀️
Baloglum4 hunilimomm ustte olma pozisyonu hamilelige engel diye biliyordum canım 🤦♀️ bosalma belki de fark etmeden olmuştur
Tazeanne0134 Baloglum4 sanmam canım çok erkense çıkmaya bilir ama 6 gün öncelik gebelik testleri var onu dene onda çıkabilir
hunilimomm Baloglum4 vallahi onu bende bilmiyorum kimi üstte iyi diyor kimi altta tamamen bosalma olmadıysa bişe olmaz yicek ekmeği varsa gelir zaten
Baloglum4 hunilimomm aynen öyle canım nasip artık seneye kpss sinavi var en cokta dedim en azindan sinavdan sonra düşünürüm belki diye ama bakalim 🤷♀️