2minosprenses Hanimlar esime atki oruyorum ama boyle kenarlari kivrik oluyor ice dogru atki rulo oluyor neden acaba bitince duzelirmi yada ben yalnismi yaptim atkinin modeli soyle bir sira duzz bir sira ters lutfen cevap verin cevremde soracak kimse yok 😔😔😔
Deletedmom_26 2minosprenses Düzelmez öyle içine dönük kalır başlarken boş yani ilmeği öylece diğer şişe almalısın sonrakini ormelisin ozaman dönme yasanmiyo ilk baş boş en son ilmeği ör çevir sonra tekrar boş yani ilmeği örmeden diğerine aktar başta biraz pot gibi durabilir ordukce duzelicek
2minosprenses Deletedmom_26 nasil canim ya tam net detayli anlatirmisin sokeyim yeniden yapayim lutfen 😔🌸
NursenaT 2minosprenses örmeye başladın bir sıra ördün sonraki sıraya geçtiğinde ilk ilmeği direk şişe geçir sonra örmeye devam et her sırada böyle yap
Deletedmom_26 2minosprenses yorumu düzenlemiştim ama tekrar yazayım ilk ilmek boş yani şişine geçir bir sonrakinden örmeye başla sonuncu ilmeginide ör ve çevir sonra yine boş diğer şişine geçir bu şekilde kıvrılma olmaz bütün şişteki ilmekleri ördugun zaman makarna gibi kıvrık olur 😁
Limonataa 2minosprenses Tekrar sökmeniz gerekiyor altına lastik başlayın o zaman kivrilmiyor ya da ilmek atlamış olabilirsiniz oda sıkı olduğu için kivrilmistir
2minosprenses NursenaT anladim boyle yapinca rulo olmaz demi 😔birde altina lastik yapmamla ilgisi varmi ?
2minosprenses Deletedmom_26 ay nen bir suru ormustum bosa giti cok uzuldum birde lastik yapmam la ilgisi varmi ? 😔☺🌸💜tesekurler yardiminz icin
Deletedmom_26 2minosprenses ördugun modele bağlı eşime Selanik örgüden atkı ormustum ve lastik gerekmeyen bı örnekti lastik genelde kazak gibi şeyler için yapılır
Deletedmom_26 2minosprenses Yok hayır lastik yapmanıza gerek yok o şekilde de atkı ördüm ilmek atın ve modelinizi kurun ama her zaman ilk ilkmek boştur kivrilmamasi için son ilmeği örüp çevirin yine boş geçip devam edin kıvrılma yaşamazsın tabi şuana kadar örduklerini sökmelisin kolay gelsin 🌺😉
Deletedmom_26 2minosprenses Bu arada zordur ama Selanik örgüsü atkida çok iyi duruyo videolardan bakıp örnek kurabilirsen tavsiye ederim 👍😏🌺
2minosprenses Deletedmom_26 gitim baktimda bacim baya zor o ben duz yapamda şükretsin bi romantiklik yapayim dedim elime yuzume bulasti 1 aydir atki ormeye calisiyorum 🤣🤣🤣🌸🌸
Hygge 2minosprenses Bir bilgim yok, birkaç kişi anlatmış ama ben de jiçbirşey anlamadım 😅 Siz en güzeli youtubedan bakın, bu tür konularda bir sürü video var size yardımcı olabilecek 👍🥰