Smyra30 Kızım 5 ay 20 günlük sağa sola dönüyor sırt üstü kendini hareket ettiriyor sağa sola falan ama yüz üstü dönmedi daha normal mi acaba
IceLady Smyra30 bilmiyorum 🤷♀️ ki. Oğlum 5 ay 3 günlük 2 haftadır sag sol yüz sırt hafif emekleme yapabılıyor. Yapar diye düşünüyorum siz yavas yavas dönmesine yardımcı olmayi denediniz mi
Busbusss Smyra30 benim oğlumda 5+10 günlük ama ne yüz üstü ne sırt üstü dönmedi dönmeye de niyeti yok gibi yüz üstü yatırınca çıldırıyor bende zorlamıyorum daha bence zamanla dönerler ya acelesi yok
Smyra30 Busbusss bizimki de sevmiyor yüz üstü durmayı sevdiği birşeyi önüne bırakıyorum öyle oyaliyorrum biraz🤷🏻♀️
Busbusss Smyra30 bende o şekilde yapmaya çalışıyorum en keyifli olduğu anlarda ama toplasan ya 3 ya 5 dkk ancak sürüyor zaten hep mutsuz ya benim oğlum niye öyle bilmiyorum biz çok mutluyuz güleriz falan ama bize mi çekmedi ne oldu 😂
Smyra30 Kk41 bizimkinde bence o zamanlara donucek dönmesi geç olursa emekleme yürüme de mi geç oluyor acaba
Kk41 Smyra30 o da değişkenlik gösterir 11 aylık komando emeklemesi yapıyordu 12. Ayda emeklemeye başladı
Zeyna_ Smyra30 bebeğim 7. Aya kadar hiç dönmedi. Ayda dönmeye başladı. Şu an 10 aylık ve yürüyor. :) Dönme ve emekleme yürüme bebeklere özel. Akışına bırak:)
Birdunyabircennetannesi Smyra30 5 ay 11 günlük ne sağa ne sola ne yüz üstü dönüyor tembel 🤷♀️ Ama takılmıyorum buna çok şükür aktif hareketli bir bebek doktora sorduğumda da tembellikten yapmıyordur dedi bu kadar takılma canım
Zeyna_ AselAryam12 yok hayır emekledi ama dönmesi ve emeklemesi arası çok hızlı gelişti. Geç dönmesine rağmende çok erken yürüdü :) Düşünmeyin hiç. Bir sabah bir kalkıyorsunuz şaşırıyorsunuz neler yapıyorlar:)
AselAryam12 Zeyna_ Şu an 7 Aylık ve yüzüstü durmayı hiç sevmiyor. O yüzden bana hiç emeklemeyeck gibi geliyo😅