_esraaozturkk_ Güzel anneler bugün menüde neler var😍 ben et ile birşey yapmayi düşünüyorum ama hala karar veremedim 🤦
hayal_perest _esraaozturkk_ bizim menüde kuru fasulye pilav ayran var. Sizde kavurmalı kuru fasulye yapabilirsiniz
IceLady _esraaozturkk_ dunden kalma taze fasülye cacık 😁 oglumla ben yedıgımız ıcın sadece kalıyor elimde bol az yapamıyorum 2,3 gunde bır yemek yapıyorum 😁 rahatım yemek derdım yok 😋
Balkizlarim _esraaozturkk_ Dünden yemeğim var ✅😁 Biber salçalı makarna , mısırlı ayran çorbası , kış türlüsü , İzmir bombası yapicam sadece akşam yapamadım 😘
susunbebekuyuyo _esraaozturkk_ kabak çorbası sebze graten dünden kalanlar birde şu meşhur fırında suyuyla pişen makarnadan yapıcam
Mavisimbenim _esraaozturkk_ kıymayı köfte gibi yoğur borcama yay üzerine patates domates biber ver fırına 😂
susunbebekuyuyo _esraaozturkk_ makarnayı suyunu domatesini soğanını baharatını koyuyorsun 40 dk pişiriyorsun fırında eşim çok beğendi kremalı mantarlıda çok güzel oluyor
Mrs_Mert _esraaozturkk_ bugün kayınvalidemler gelecek şehirdışından. Yemekte yalancı işkembe çorbası, sebzeli et sote gibi bişey yaptım 😃 pirinç pilavı bi de zeytinyağlı barbunya yapıcam. Yanına da işte salata turşu bişeyler