RuyasMom 6 aylık bebeğe brokoli verilir mi kızlar? Verilirse nasıl vereyim püre yapıp mı yoksa öyle haşlayıp çatalla ezip mi?
kuzey-21 RuyasMom biz ek gıdaya başladığımız da brokoli yaz ayımda olduğumuz için yoktu ama burada okuduğum postlar da 6 ayında verenler vardı. Çatalla ezip vereblrsnz pürede olur hangisini bebeğiniz daha iyi yiyorsa zaten çok az yer
IceLady RuyasMom bende verıcem 5,5 aylık buharda haslayıp catalla ezicem püre haline getırıp verecegım
29052021 RuyasMom benimki 6 aylık. Dün ilk defa verdim.suda haşlayıp çatalla ezdim. Kaynadığı sudan ekleyip çorba haline getirip 1 çay kaşığı zeytinyağı koydum. Sadece tadım amaçlı verdim..
okuloncecianne RuyasMom gazlı bir bebek değilse verilebilir, ama gaz sorunu varsa karnabahar brokoli gibi yiyeceklerde 7. ayı doldurmasını bekleriz. İçme suyu ile buharda haşlayıp çatalla iyice ezerek, haşlama suyundan da içine biraz koyarak verebilirsiniz.
brnykt Bizim tadımlarımız Şubat ayına denk gelmişti ve ben vermiştim çokta sevmişti. Ben eline vermiştim buharda haşlayıp.
Gulenay1234 RuyasMom verilir doktorum verebilirsin faydalı demişti eğer hiç denemediysen 3 gün kıralı ile denersin alerji riskine karşın ben suda haşlayıp çatalla eziyordum robottan hiç geçirmedim alışmasın diye kabızlık sorunu olmasın diye üç dört damla zeytinyağı damlatıyorum içine kolay da yutsun diye sebze suyundan da içine koyup iyicene ezersin
emineveminigi RuyasMom verilir tabi haşlayıp direk elinede verebilirsiniz böylelikle cignemeyide öğrenir onun haricinde püre de olur catallada ezebilirsiniz ama üzerine biraz zeytinyağı damlatın 🤗
HurremSultan RuyasMom yani sindirilmesi zor bi besinmis bence tadım sürecinin en sonunda verilebilir ama şimdide versen bişey olmaz sadce zor sindirir