Eyllhfa Kubrakaynak bende kızıma vermiştim Relactaz ile birlikte faydasını görmüştüm ikisininde ayriyeten devamlı masaj yapıyordum sabah akşam ılık havlu zeytinyağı falan
yaseminnduru Kubrakaynak sab simplex gaz damlası daha iyi geldi bize. Biogia probiyotik bağırsak düzenleyici gaz damlası değil. Nurse harveys colex şurup ta çok iyi geldi
Gunesinannesii Kubrakaynak metsilin içinde tatlandırıcı ve koruyucu var. Biogaia güzel tavsiye ederim
Semra9613 Bana aile hekimi yazmisti kullandik biraz rahatlatti ama biogaia diye bi ilaca basladik bir haftadir o daha iyi geldi ogluma recete yazmiyolar ama kendin aliyorsun
Elifyigit_21 Ben baya kullandim bize cok iyi geldi ama aşırı gaz sorunumuz vardi bide biogaia diye damla da var ondan da cok memnundum
Kubrakaynak Elifyigit_21 biogaia kullandık bitti bugün iyi gelmedi zinco kullanıyorum birde oda iyi gelmiyor. Ne alacağımı şaşırdım masaj duş yaptırdığımız halde gece 4 den sonra perişan oluyoruz
Elifyigit_21 Kubrakaynak bize de zinco iyi gelmedi ama metsil iyi geldi baya ve ben mamasina her verdigimde 1 cay kasigi hakiki zeytinyagi koyuyordum oo da gaz sorununa iui geliyordu öneririm yani sizde deneyin Allah yardm etsn
AsilDorukAnnesi Kubrakaynak Devlet hastanesindeki çocuk doktorumuz asla kullanmayın metsil tatlandırıcı koruyuca madde var içinde demişti. Doktorunuza danışmadan kullanmayın 😊🤪