DurununAnnesi12 Bugün tavuk köfte soğan halkası patates kızartması yanına havuç tarator yapacağım siz ne yapacaksınız ?
minikoalam DurununAnnesi12 aksam kayinvalidemler geliyo yemege. Domates corbasi Hardal soslu tavuk (cafe de paris diye geciyor sosun adi ) yanina pirinc pilavi. Buzluktanda yaprak sarmasi cikarip koydum ocağa cok azicik ortada cesit olsun diye. Haydari ve acili ezme var salata yapmicam extra. Tatli olarak cevizli tarçınlı Havuclu muhallebeli gorseli ükemmel olan bi kek yaptim :)
Balkizlarim DurununAnnesi12 dünden yemeğim var biber salçali makarna , mısırlı ayran çorbası ve kış türlüsü 💖🌸
MyEternalLoveNoyann Birsiyahhikayesi kabağın yanına pirinç pilavı birde sarımsaklı cacık harika gider en sevdiğim menü ama eşim kabak yemediği için o olmadığı zamanlar yaparım 🤦
MyEternalLoveNoyann DurununAnnesi12 pilav fırında sebzeli kuşbaşı etli bişey yapcam fırın yemeği yanınada içecek turşu
Gamzetsn DurununAnnesi12 Soğan halkasını hep merak etmişimdir ama cesaret edip yapamadım tadı nasıl oluyor yoğun soğan kokusu oluyormu?
MyEternalLoveNoyann DurununAnnesi12 evet onu yiyorda yemek olarak yemiyor.bende yemeğini çok seviyorum
Balkizlarim DurununAnnesi12 Buğday haşlanır suyu süzgeç ile süzülerek geri tencereye konur üstüne mısır eklenir ve terbiye yapılır yoğurt , yumurta , tuz un ayran gibi bir kıvam olucak sonra tencereye terbiye si de dökülür karıştırılır bu şekilde yapıyorum ✅🌸♥️
cercumuran DurununAnnesi12 Annemler geliyor yemeğe patates oturtma mercimek çorbası pilav küçük cimcimem için de semiz otu ve brokoli ;)