Mba0806 Kızım 5 aylık sürekli kucak istiyor gezmek istiyor evde çok iş yapamıyorum oyun halısı bir süre oyalıyordu artık oda dikkatini çekmiyor Be yapAbilirim önerisi olan varmı
Yeniyanne27272 Mba0806 valla yürütece koyuyorum tabi bu benim kararım o baya oyalıyor sesli oyuncakları var onları veriyorum cok seviyor mama sandalyesinde yanımda oturtuyorum eline meyve süzgecine elma artmıyor koyuyorum yiyor
Yeniyanne27272 Mba0806 yürütec benim en büyük kurtarıcım oldu kucağımdan inmiyordu odaları gezmek istiyordu şimdi yürütecle kendisi geziyor bana ihtiyaç BİLe duymuyor
yaprak_34 Mba0806 Benim kızım da beş aylık ,bu ay çok kucak istiyor yere bıraktığım an çığlık kıyamet .Bir de grip oldu tamamen huyu değişti 😕Bizim aktivite kucakta gezmek 😂
Yeniyanne27272 Gamzetsn 4 aylıkken ara ara koymaya başladım 5 aylık şu an sürekli koyuyorum cok seviyor kendiside
Yeniyanne27272 Mba0806 herkesin kendi tercihi ben çocuğumda bir sıkıntı göremiyorum beli ağrır filan diyorlar fakat beli ağrısa ağlar binince öyle mutlu olmaz 🙂
Yeniyanne27272 MucizemiinAnnesiii tabi bekleyin derim 4 aylıkken ara ara koyabilirsiniz siz annesiniz en iyisini siz bilirsiniz çocuğunuz için