hunilimomm Birsiyahhikayesi onun olduğu belli değil daha ama insallah o değildir desem olmuyor başka bi bebek oda 🤦🏻♀️
2cocuk_1anne_ Birsiyahhikayesi bir çocuk bulundu keisn müslüme değil Şuan müslüme yi aradıkları için o büyük ihtimalle çok üzüldüm
Oblomovv Ayy Allah rahmet eylesin çok üzüldüm Allah’ım aklıma mukayet ol. Tam olarak nasıl olmuş eğer sizi yormayacaksa biraz bilgi verir misiniz. Ben de buradan tekip ettim hep hiç izleme fırsatım olmadı
Limonkizvera Oblomovv fHa belş brşey yok bir cocuk cesedi bulunmuş. Bölgeye gidiliyor. Jandarma müslüme diye açıkkama yapılmadı.
2cocuk_1anne_ Oblomovv daha bilgi yok canım Müslüme olduğu keisn değil Ama bir bebek 6 7kilometre tek başına gidemez biri bir ley yaptı bence 😥
hunilimomm Oblomovv yörük bir aile yazın Konya da kışın ise Mersin de yanlış olmasın şehir 6 ay yaşıyorlar yeni gelmişler anne çadırın içinde yemek yaparken 2.5 yaşında ki muslume dışarda bisiklet biniyormuş birden kaynolmus ortadan 10 gün oldu
Birsiyahhikayesi Limonkizvera nerden bakıyorsunuz bilmiyorum ama 1 dk once haberlerde söyledi müslüme diye maalesef o
Oblomovv Limonkizvera of of sürekli çocuk ölümleri sürekli çocuk istismar haberleri artık kafayı yemek üzereyim. Allah rahmet eylesin çok zor çok
Oblomovv SimaBeste bana da çok normal gelmiyor yörükler kendi içinde ayrı bir topluluk gibi yabancı biri girmez kolay kolay bulundukları bölgeye
Oblomovv 2cocuk_1anne_ arkadaş haberlerde görmüş müslüme imiş. Allah belasını versin sebep olanların. Küçücük bedenler koca koca insanların kötü yüreği altında eziliyor sürekli. Yeter ya yeter
F-Betul Birsiyahhikayesi Müslümenin olduğu tahmin ediliyor muş ama daha teşhis edilmemiş çok üzüldüm çok kötüyüm
hunilimomm Zeynep11 dün sanırım yayın da kan felan vardı vallahi benim aklıma kimsenin gunahini almayım ama iş çalışma sahası varmış onlardan biri yaptı gibime geldi onu duyunca aklıma o geldi
Birsiyahhikayesi Zeynep11 ve çok kadar o bölgede çalışmalar yapıldı bi çalılığın arasında bulunmuş kesn ya akraba yada aileden biri yapmıştır.yabanci biri gelip göz koymaz
Deletedmom27337 Birsiyahhikayesi zaten yaşaması imkansızdı. Şükür ki buldular. Bulunmasa daha acıydı. Allah rahmet eylesin. Yapanı inşallah bian önce bulurlar
Birsiyahhikayesi hunilimomm Müge ye bakma sen o daha daha izlensin diye demiyor. Tvde müslüme dediler