Dgnwgmsm https://resimyukle.io/r/3Z2xw5fxar Bebeğimin yüzünde hiç bir şey yokken birden bu kızarıklık oluştu ne olduğunu anlayamadım emzirmeden sonra oluştu. 2 aylık bebeğim iki gün önce aşılarını yaptırdık onunla bı alakası olabilir mi 😕
Mrvts Dgnwgmsm farklı birşey yediniz mi sutunuzden geçip alerji yapmış olabilir veya her zaman yediginiz birşeyin ölçüsünü kaçırıp çok yediyseniz de olabilir
Dgnwgmsm Mrvts farklı bişey yediğimi hatırlamıyorum 😕genelde aynı şeyleri yemeye dikkat ederim. Yorumunuz için teşekkürler.
Mrvts Dgnwgmsm Biraz bekleyin bakalım geçecek mi ? Geçmezse artmaya başlarsa doktora danışırsınız geçmiş olsun 🤗
Telatabiler Sanki alt tarafta yuvarlak bi beyazlık varya böcek ısırmış gibi ben mi yanlış gördüm Benim kızımda böyle kızarmaya başladı 2 aylıkken egzamada olabilir alerjide olabilir veyada dediğim gibi böcek veya sinek ısırığı da olabilir
brnykt Böcek ısırığına da benzettim sanki ama bilemedim yarına kadar bi gözlemleyin sonra doktora danışın bence eğer numarası varsa. Ya da sağlık ocağı ile görüşün. Geçmiş olsun💐
Dgnwgmsm Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hanımlar. Bende böcek ısırığına benzettim. Dr numarası yok ama hemşireyi arayayım en iyisi.