Msltlya Merhaba, taşırmayan bez var mı? Bebeğim kakasını yaptığında neredeyse her seferinde taşırıyor. Sıkıldım artık bu durumdan. Sleepy kullanıyorum şu anda. Önerebileceğiniz bir bez var mı?
prensinveannesininguncesi Msltlya prima premium care kullanıyordum fakat bütçeme pahalı geldi aldit bebek aldım ne taşırma ne sızdırma ne de lastik izi görmedim gece aktif bebek gündüz de Sleepy bio naturel kullanıyorum.
Momdady2021 Msltlya prima premium care kullanıyorum bu taşırma olayını aşırı yapmadığı sürece hiç yaşamadım bebeğim 6 aylık 2-3 defa bekli olmuştur
A-timu Msltlya bende doğdundan 5 numaraya kadar sleepy kullandık çişi kaçırması ve pişik yapmaya başladı hemen bezi değiştirdim şuanda prima aktif kullanıyoruz baya memnunum
Eslemin_Annesiii Msltlya prima aktif bebek öneririm hiç taşırma sızdırma yapmıyor 12 saat garantili akşam takıyorum sabah çıkarıyorum bez çok dolmuş oluyor ama ne sızma ne popoda islaklik hiç bisey olmuyor
Msltlya Msstiskaya Molfix denemiştik daha önce maalesef olmadı. Baby Turco’yu denemek aklımda. Siz denediniz mi pişik vs yaptı mı?
Msltlya prensinveannesininguncesi Evet Prima bize de çok pahalı geldi maalesef. Ama gece uykusunda onu kullanıyorum. Sleepy Natural ile Sleepy Bio Natural arasında nasıl bir fark var acaba? Gerçekten bilmiyorum 😞
Huysuzbebe Msltlya Yani eğer çişini geçiriyor olsaydı üstü başı ıslansaydı bez kalitesiyle alakalı derdim de ama kakayı taşırıyorsa muhtemelen küçük geliyordur bir numara büyüğe geçebilirsiniz
Msstiskaya Msltlya şu an çok memnunum esnek ve yumuşak baby turco. Ben Molfix püre an soft şu beyaz olandan geçtim turcoya çok memnunum.
brnykt Biz taşırma sorununu hep numara atlamamız gerektiği zamanlar yaşadık. Büyük beden deneyin bir de 😊
Msltlya brnykt 7200 civarı bebeğim 4 Maxi (7-14) kullanıyorum. Bir büyüğü büyük gelir diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi.
Msltlya A-timu Prima gerçekten kaliteli evet ama maalesef bütçemiz uygun değil maalesef. Sadece gece uykusunda Prima kullanıyorum.
Merve-miray Msltlya Molfix Evy baby Can bebe Paddlers Hepsinden de memnundum. Şuan paddlers kullanıyorum ve hoşuma da gitti ☺️
A-timu Msltlya ozaman sleepy bir numara büyük deneyin çünkü kilosu ile aynı olmuyor bir tık küçük oluyor
Msltlya A-timu Bebeğim 7200 4 Maxi (7-14) kullanıyorum ama olmadı bir büyüğünü denemek için de alabilirim.
Paradiseeeee Msltlya oglum 8 kilo bende z4 numara kullanıyorum 5 coo büyük gelir bezler iyi gelmesi işedigş zaman da pıpo ıslak kalıyor çekmşypr pek prima da çok pahalı