deletedmom173 Havvamurat ben şok un bezini kullanıyorum bebeland 45 tane 23.95 fiyatı 3 numara kullanıyorum
Hanifeee Havvamurat molfix aldım yenidoğan 132 tane 60 TL sonra bi daha molfix bulamadım baby&me aldım 2 numara 50 adet 26 tl
Havvamurat Deletedmom115 külot bez kullanımı rahat mı biz de Molfix kullanıyorum külot bez hediyesi varmış denedim ama pek beceremedim çıkartırken kenradan yirtiyor musunuz
Incitanesi6835 Havvamurat bende yapamadim molfix suan bes aylik bence kucuk cocuklara normal.bez daha iyi hareketlenince durmuyorlar birde kilot zor oluyo
Drucelis Havvamurat ben prima külot brz kullanıyorum çok memnunum bebek için en rahatı bnce kızım 5 aylık
Sevgi1 deletedmom173 bnde kullaniyorim onu bide migrostan minies aldım 3 no ikisini karışık kullanıyorum suan 😄 ikisi de iyi migros uzak bize şoktan alıyorum daha çok
Melismetee Önce molfixle başladık olmadı sleepy denedik çok sızdırdı baby&me kullanıyorum 1 aydır fln çok memnunum asla sızdırma yapmıyor 50 tanesi 38 TL
Sareem Havvamurat evy baby 5 no kullanıyoruz 120 tanesi 90 tl . Sızdırma ve lastik izi sorunu olmadı. 4 numarada 160 küsür tane vardı yanlış hatırlamıyosam , o da 90 tl. Sarı ve mor paketler var mor olanı alıyorum
Kalbenelif Havvamurat ben baby&me e Bebek’in bezini kullanıyorum 2 numara 50 yada 40 lı hatırlamıyorum 26 tl
Ada_kiz Havvamurat minies kullanıyorum çok memnunum 7 aylık olacak 4 numaraya geçtik 26 liraya aldım ama içinde ne kadar vardı hatırlamıyorum
omeriminannesi Havvamurat 3 numara sleepy natural kullaniyorum normal sleepy gore daha iyi sadece a101de var nedense 24.95 indirimliydi şimdi 27 olmuş galiba