Bendeanneoldum Bendeanneoldum Eslem Fatma’nın ellerinden tutun nolur yalvarıyorum size durumu çok ciddi gün geçtikçe eriyor 😭😭 maddi olarak yardımcı olamıyorsanız sayfanızda paylaşın daha çok insana ulaşalım nolur 🙏🙏🙏🙏🙏
Bendeanneoldum Vodafone hatlar icin msj kisminiza ESLEM yazıp 2403 e gönderdiğiniz zaman eslemfatma icin 20 TL bağışta bulunmuş oluyorsunuz.. #eslemfatmayanefesol #eslemfatmaningelecegiol #smaeslemfatma
oyku738 Haydi bir gayret, biraz daha sabır ile siz de bu yavrumuza destek olun. Rabbim şifasını verecek. Lütfen umut olun az çok demeden, sms bile atsanız çorbada tuzunuz olur. Katkınız olur. Haydi hep beraber el ele…
Bendeanneoldum oyku738 5 liraniza bile talibiz nolur yardım edin yavrumuzun artik damar yolu acilacak yeri kalmadi 😔😔
oyku738 Bazı sayfalar çok destekli ilerliyor. Ama Eslem in sayfası hızlı değil. Henüz keşfetti çok görülmüyor. Sizlerden ricam Instagram dan destek olun.
oyku738 Dün gece akciğer zarı patlamış. Nefes almakta güçlük çekiyor cihazlara bağlı. Yemek yiyemiyor
Bendeanneoldum Eslem Fatma’nın ellerinden tutun onun bize ihtiyacı var nolur yalvarıyorum size durumu iyi değil 😔😔😔