Ipekk Metindamla ikea antilop modeli önerebilirim uygun fiyatlı. Bende kullanıyorum çokta memnunum. Hafif olmasıda bir avantaj
Adasssss Metindamla A 101 e Fisher price gelmişti bi bakın kendi sitesindede 269 liraydı yanlış hatırlamıyorsam ama daha da uygun bakıyorsanız baybmallda antilop tarzında vardı
Mervebtnrr Metindamla canım bnde bugün aldım baby plus in çok rahat kullanımı kızım çok rahat etti e bebekten 350 tl ye aldm .
ulkununannesi ikea antilop kesinlikle. ustune basina dokunce sok banyoya sandalyeyle yıka hem bebekle birlikte. buyuk hantal olanlari kullanisli bulmuyorum. cikan bacaklari sayesinde istedigin yere kolayca goturebilirsin
Duce28 Metindamla Baby plus kullaniyoruz okadar ozelllik aramadik nihayetinde amacimiz mama yeyip kaldirmak . Gayette memnunum hem saglam , hem guzel kizim ustundeki oyuncaklarla da oynuyor hemde fiyati oldukca uygun 👍💐
[silindi] Metindamla ikea aldık hafif portatif güvenli ve kullanışlı bebeğim 6 aylık bu yüzden minderli kullanıyorum internet üzerinden birçok minder çeşidinede erişebiliyorsunuz