Uraz2021 Kızlar ek gıdaya başladım ama bebeğim asla su içmek istemiyo her yolu denedim var mı bir önerisi olan ?
Bellabells Uraz2021 zamanla içecek. Benim oğlumda bir yaşa kadar içmedi. Şimdi suluğunu günde 4-5 kez dolduruyorum.
Uraz2021 Bellabells böbreklerine zarar verir diye korkuyorum göz altı morluğu var ama yüzeysel doktor beyaz tenli diye dedi ama tedirgin oldum
Bellabells Uraz2021 anne sütü alıyor mu ? Çorba vs meyve falan içiyorsa o da su ihtiyacını karşılar.ihtiyacı olsa içer bence.benimki de çok oyun oynadı suyla üstü başı ıslandı hep.sonra ek gıda biraz daha artınca suya ihtiyaç duydu ve içmeye başladı.
Uraz2021 tubasd evet kendi alıyor oynuyor içiyor gibi yapıyor sonra hepsini geri çıkarıyor oyun mu oynuyo acaba dıyorum bazen
tubasd Uraz2021 oyuna cevirmistir ama olsun oyle oyle alisacaktir zaten havalar serin insanin cok su icesi gelmiyor
Uraz2021 Bellabells canım anne sütü almıyor ek gıdaya yavaş yavaş geçtim tadımlar yaptım ama sevmiyor bir türlü
Umutalim Bizde aynıyuz altı buçuk aylık bugün kahve fincanında denedim içti 😄 sizde bi deneyin farklı gelir içer inş