Fatmam Kızlar bebeğim ilk Aydan beri 500 gram alıyor hep sadece anne sütü veriyorum mama vermek istemiyorum sütüm bence yeterli sağdım baktım 4 aylık olacağız 10 gün sonra 5200 kilomuz çok takıyorum Önerilerinizi bekliyorum 😞😒
Zeynep0247 Fatmam cnm doğduğunda kaç kilo doğdu ona göre hesaplayın benmki 6 aylık 6 kilo boyuda 63 hem zayıf hem kısa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sizinkinin boyu belki uzunudr takmayın kafaya sagliki olsunlarda kilo zamanla alırlar ins
[silindi] Fatmam benim kızımda 3650 doğdu hastaneden 3450 olarak çıktı. Başlarda kilo alamadı. Şuan 3 ay 22 günlük 6100 gr. Sağlık ocağındaki hemşire 6 aylık bebeğin en düşük kilosu çok iyi dedi. Pazartesi de kendi doktoruna götürücem. Doktor da şimdiye kadar iyi kilosu dedi.
MzeynepB Fatmam gayet normal kilosu canm. Benim bebeğim de sarılık derdi olmasaydı sadece anne sütü vermekti niyetim az kilo alsa bile. Doktor gerek görmedikce sen de kilosu az diye düşünme 💐
Fatmam Zeynep0247 çok takıyorum canım çevrem büyümedi gelişmedi diyor kafayı yiyeceğim resmen mama verdim memeyi bıraktı mamayı kestim şimdi sadece meme rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim...
Zeynep0247 Fatmam takma cnm banada aynısını diyolar çocuk bakmasını bile blmiyosn diyolar bnde çok kafama takıyodm ama şuan umrumda bile degl hersyeden önce sağlık takip eden doktorunuz ne diyo kilosuna doktorun dediği önemli cnm gersiini umursama evladını anneden cok kimse düşünmez
Fatmam Zeynep0247 en son 1 hafta önce 5200 dü canım doktor mama dedi verdim memeyi bıraktı sonra mamayı Bıraktım sadece anne sütü
Fatmam Zeynep0247 canım başka başlıkta okumuştum bebeğinin durumunu o kadar üzüldüm ki anlatamam.. tabi senin adına sevindim rabbim seni imtihana layık görmüş şükür 🙏🏻 sevabın o kadar çok ki inş kızın da en kısa zamanda parmağına kavuşur rabbim böyle takdir etmiş sana da sabır diliyorum 🙏🏻🤲🏼Herkesin bir imtihanı var bu hayatta
Gorursensoyle Fatmam mama değil yediğin şeyleri değiştir sütünğn kalitesini arttır lactamil al eczaneden sütünün kalitesi artsın arkadaşım kullanıyor hatta bende başlicam ama benim kızım ayda 1kg aldı 3 aylık bol semizotu dereotu ye hergün rezene kaynat iç doktorum hamilelikte kullandığım eleviti devam ettiriyo mesela hergün 1 ad içiyorum bol protein al calsiyum al mesela peynir çok yerim tahin helvası ye vs vs 🌸
SemaOnur Fatmam Benim bebegimde 3 aylik 6 kilo boyu uzun ama her gören sen bu cocuga bakamamissin zayif kalmis yazik diyen bile oldu ister istemez kafama takiyorum agladigim bile oluyor bazen o kadar laf soyluyorlar ki😔 doktorumuz mamaya baslatti bizi
MzeynepB Fatmam yo sarılıktan dolatçyı sanmıyorum. Ben sarılıktan dolayı mama vermek zorunda kaldım onu demek istedim. Bazısı yavaş kilo alır tatlım, sağlıklıysa ve dr normal diyorsa dert etme, kimsenin çocuğuyla da kıyaslamalarına izin verme. 💐💐
Funda Fatmam sarılık geçirdiyse normaldir diye düşünüyorum kilosunu doktor takip ediyo sonuçta sıkıntı yoksa bırak zayıf olsunda sağlıklı olsun ama sen yediklerine dikkat etmelisin belkide sütün yağsız olduğundandır kilo alamaması 🤷🏼♀️