Asaf3007 Kızlar 3,5 aylık oğlum gece üstünü ayaklarıyla hep açıyor çözüm bulamadım havalar soguk başına gelen var mı ne yaptınız yardım lütfen ☺️
blue5 Asaf3007 uyku tulumu belki çözüm olur. Ben aldim dun denedim ama yine de üstüne ince bir battaniye attim.🙈
Eymenebrar Asaf3007 15 aylık oğlum hala örtmez istemiyor ayaklarıyla açıyor yorni marka 2 tog uyku tulumu aldım trendyoldan bi araştırın isterseniz içine ince bi pijama takımı giydirip öyle uyutuyorum ve sıcacık vücudu gece
Prensesimmmm1 Asaf3007 ben uyku tulumu ile yatırıyorum zaten yorgan battaniye ustlerini açtıklarından ve yüzlerine cektiklerinden önermiyor doktorlar ben tulum giydiriyorum bide hafif battaniye ortuyorum
Eymenebrar Asaf3007 ince zaten mikropolar kumaş altına uzun kollu zıbın birde alt üst pijama takımı giysiriyorum yeterli oluyor bize ama evin ısısına bağlı sizin soğuksa veya sıcaksa ona göre giydirirsiniz içini
hilalibrahimkartalms Asaf3007 eviniz çok mu soğuk bizim yerden ısıtmalı olduğu için kizim da 4 aylik ince giydir 2 kat çocukların hepsi öylemi açarlar yani
azra1616 Ben e bebekten %100 pamuk aldım 1.7 ton bi kat altına üstüne uyku tulumu bir de welsoflu battaniye evim23 derece