Eliffffffff Bebeğim gece aptamille besleniyor. Bazen 2 bazen 3. Bazen içmeyeceği tutuyor. Boşa gidiyor döküyorum ama içim gidiyor yani malum mamalar çok pahalandı. İlla dökmek mi lazım bekletilemez mi?
CollininAnnesi Eliffffffff oda sıcaklığından 3 saate kadar yaptığınız mama durabilir. 3 saate kadar tüketilebilir. Marka fark etmiyor. Oğlumda devamlı kullandığım için biliyorum. Ama yine de olabildiğince çabuk tüketmekte fayda var 😇 Ama çok ağlamadıktan sonra yapmayın bence zaten acıkınca ağlaması bile Bi farklı oluyor bebeklerin
Waris Eliffffffff doktorumız bir sonraki beslenmeye kadar yani ortalama 3-4 saat buzdolabında bekletilebilir diyordu.
Eliffffffff Zehra-Kayra evet onu ben de okudum ama bir kişiden de duymadım ben öyle yapıyorum diye. Yapanlar olsa ben de yapıcam
Zehra-Kayra Bnm bebwğim daha 1 aylık bn 2 ölcek yapıyorum az az yapıp taze taze yapmaya çalışıyorum öyle yapabilirsin
Oldugugibibiri 15 gün kullanım süresi de aşırı israf oluyor. Bunun daha uzun ömürlü halini de daha fazla satmak için yapıyorlar kesin
Mucizem_0809 Eliffffffff ben bebelac kullanmıştım o zamanlar daha uygundu ona rağmen kalanı koyuyordum dolaba öyle 24 saat değil ama bikaç saat sonra veriyodum tekrar çok şükür bişeyde olmadı
YeniAnneIstanbul En fazla yarim saat bekletilebilir. Yarim saat sonra bakteri uretimi basliyor ve icilirse bebegi huzursuz yapabilir. En fazla 60cc yapip yapip verin, suyunuz thermosta hazirsa kolay olur.