Arbx Selamlar ❤ Depo provera kaldırılmış onun yerine 3 aylık baska iğne geldi mi ? Haplarla ugrasamam bir kızım 3 yasında diğeri 2bucuk aylık inanın aklım basımda değil.🤦♀️ iğne en mantıklısı benim için. 3 aylık yeni bir iğne çıktı mı yoksa sadece mesigyna mı var ?
Birprensinhikayesi Ben geçen ay yaptırdım ama bana iyi gelmedi ne ara kanamaları bitiyor, adetim zaten normal gününde 10 gün sürer oldu bunun yanı sıra sivilcelenme, içsel sıkıntı iyi bi düşünün derim asla yaptırmam artık
Feyyyzza Birprensinhikayesi adet düzensizligi kilo alımı sinir vs falan da bana yaptı pişmanım. Ama burda cogu eczanede hala satılıyor İstanbuldayım ben anadolu yakası
Birprensinhikayesi Aynen öyle kullananların yüzde 50 si bu yan etkiler yüzünden yaptırmam İl iyi düşünün o yüzden
Arbx Birprensinhikayesi Hiç gerek yok o zaman zaten yeterince agrasifim bu aralar daha da beter yapar o beni🙈
Birprensinhikayesi Arbx aynen öyle canınıza yazık gerçekten şimdiki aklım olsa yaptırmadı çook pişmanım
asiyeee33 Bende bilseydim yaptırmazdım doktorum sadece adet olmucan dedi ama yaptırdığımdan beri bitmiyor adetin ilk günü yaptırdım adet günüm bitti 2 gün kanama olmadım yine 1 hafta kanama oldum sonra yine 2 gün bişey yoktu sonra yine adet oldum 1 hafta oluyorum 2 güm olmuyorum yaptıralı 1.5 ay oldu çok sıkıldım bu durumdan tamam koruyuculuğu iyi ama vücut dengesi alt üst oldu yani bidaha yaptırırmıyım bilmiyorum bende öyle iştah artması olmadı olmasın zaten kilom var benim fazlasıyla 2 doğumdan kalan 😂 ama sinir tavan şişkinlik tavan bilmiyorum ya artısı da var eksiside