gazetecianne Kızlar doğum yapalı tam 1 ay oldu. Doğumdan beri kanamam azalmıştı ta ki bugüne kadar. Bugün kanamam başladı regl gibi tekrardan. Emziriyorum da regl mi oluyorum yoksa lohusaljk kanı mı geliyor acemiyim aydınlatır mısınız?
Aysegulsvg gazetecianne benim 26. Günde kanamam bitti peşine tekrar kırmızı kanama geldi adet olmuştum yani her ay düzenli geldi öyle öyledir muhtemelen
KahveliAnnee gazetecianne ben de tam 40ım çıktığı gün adet oldum muhtemelen adet oldunuz düzenli olur o zaman her ay görürsünüz
mhafsa gazetecianne 40 çıkana kadar gördüğünüz her kan sdet kanıdır 40tan sonra 15 gün temizlik müddeti vardır(kan gelse dahi,) sonra adet gorulmeye başlanır (İlk dogumlarda)
KahveliAnnee gazetecianne o kişiden kişiye değişen birsey ben her ay düzenli oluyorum ki 4.5 Ay evvel dogum yaptım
Madu gazetecianne Benim de öyle bitti dedim. 39 gün oldu bi haftadan fazladır az az tekrar kırmızı kan gelmeye başladı. iki gündür de çoğaldı. haftaya da kontrolüm var bekliyorum ama bi sıkıntı mı var diye de korkmaya başladım. Umarım regl dir benim de
KahveliAnnee gazetecianne evet çoktu 3 Ay öyle çok geldi normal de de çok kanama okurum bu sefer dahaydi şuan 5 aylik son 2 ay çok düzenli
Kbraozkan06_ gazetecianne canım bende doğum yapalı 36 gün oldu kanamam 10 günde bştmişti sarı akkıntı geliyodu sonra beyaza döndü bitti derken tekrae hafif kanama geliyo bi kaç gündüe
gazetecianne Kbraozkan06_ benim yoğun geliyor ya doktora gittim hap verdi tamamen rahim temizlensin diye. Perşembe kontrole gideceğim bir daha bakalım. Benim yoğun geliyor 😔
KahveliAnnee gazetecianne çok gelebilir blki 9 at olmuyoruz. Ama çok kanama iyi değil yaa çok kanamadan bitkin oluyorum heryerim ağrıyor ağrılardan mahvoluyorum
61arzu gazetecianne benimde erken bitmişti lohalsıgım ama 40 tan sonra tekrar regl gibi oldum ama olmamışım anneme sordum o demişti
Hatice004 gazetecianne takip et her ay aynı günde düzenli olursa adetin olmuştur DHA 40 gn dolmamış lohusa kanida olabilir
61arzu Denizmom20 değil canım değil onun bir adı vardı ama hatırlamıyorum bende bildiğin regl oldum sandım ama değilmiş