Msl- 45 günlük bebeğim akşam 5te uyandı bu saat oldu asla uyumuyor. Bu saate kadar ara ara 5 dakika veya 10 dakikalık sürelerle uyudu. Karnı tok gazı yok ne olabilir ki başka sebep
Birdunyabircennetannesi Msl- Canı istemiyor 😂 5 buçuk aydır uyku yok nedenini asla bulamıyorum 🤷♀️ İnatlaşıyorlar uykuyla neden acaba 🤷♀️
Ahsen01 Msl- şuan aynı durumdayız 48 günlüğüz bizde saat 6 dan bu yana uyumadık üstelik emmiyor da neden anlayamıyorum
Ekinnazinannesi1221 Msl- 17 günlük bebeğim gündüz emiyor direk uykuya dalıyor gece olunca sabaha kadar uyumuyor ağlamıyor da emiyo uyumuyo arada mizmizlaniyor 🤦 şimdiden uykusuzluk coktu bizede
Msl- Ahsen01 benimki emiyor tok olduğu halde ama bu sefer çok emdiği için bu yolda bize kusma da eşlik ediyor 🤦🏻♀️
Msl- Ekinnazinannesi1221 ilerde ki günlerinde pek iç açıcı değil o zaman Allah sabır versin güç kuvvet versin bizlere
Ahlasbebekveannesi Msl- ben o dönemde bebeğim başını kaldırıp kontrol edebildiği için yüzüstü yatırıyordum uzun süre uyuyirdu o şekilde
Nilunas Msl- benim kızımda öyle otur konuş karsısında sabaha jadar uyumaz 3 aylık daha. Bazı bebekler öyle galiba canım uyutmaya çalışıp kendimi yormuyorum artık ona göre bir düzen oturttum🤗