Ebrukntr Merhabalar öksürük için bir sürü şey denedım sarımsaklı zeytinyağ tereyağlı pekmez Karabıberli pekmez kozalak şurubu yokmu çok iyi gelen bışey hem burnu tıkanık hem öksürüğü var
mom54546 Ebrukntr 17 aylık10 gündür oyle 3 gün önce eczaneden arkadasimin tavsiyesiyle bi şurup aldım doktorunada danıştım kızımın öksürüğü gercekten azaldı
Nescafe Ebrukntr burun temizliği için baby vac yeni sipariş ettik doktor tavsiyesi ile bronşite falan da iyi geliyormuş ve bütün yorumları olumluydu .
Mltmkcl Geçmiş olsun burnunu fizyolojik serum tüplerden sıkın yada şirınga yöntemi ile temizleyin eğer akıntısı olursa aspiratör işe çekin lütfen buhar makina sı da çok işe yaradı bizde doktora gittiniz mi bi gösterin derim ciğerlerine inmeden
Ebrukntr Mltmkcl denıyorum hepsini doktorada gitmiştik pazartesi nezle dedi ilaç vermeme gerek yok dedi
Nagisarslan Benim oğlumda hasta 😞 burun tıkalı,çok kötü öksürük var ne yapacağımı şaşırdım. Sarımsaklı zeytinyağını denedim hiç bir faydası yok
Ebru1208ahmet Nagisarslan prospan şurup aldım çok memnun kaldım 5 aylık kızım balgamlı öksürügü vardı sabah akşam çay kaşığı ile verdim etkisini gördüm
Ebrukntr Nagisarslan geçmiş olsun Allah şifa versin salgın var sanırım tez vakitte bütün bebekler şifa bulsun