elifAelay27 Kızlar reglim bugün itibariyle 6 gün gecikti dün yanı Perşembe günü test yaptım o zaman 5 günlük gecikmem vardı sonuç negatif neden böyle oldu ya sizce
MyEternalLoveNoyann elifAelay27 stres üzüntü sıkıntı mevsim değişiklikleri ilaç kullandiysaniz belki ilaçtan gecikmiş olabilir farklı farklı sebepleri var yinede içiniz rahat etmiyorsa bı kan testi verebilirsiniz.
Minikcivciv27 elifAelay27 bende 8 gün gecikti test negatif ama olmadım kan vericem yarın mevsimsel sanırım
tosbigimmm elifAelay27 Test yaptıysanız korkmayın Benim de gecikmem var 6 gün Bi kere test yaptım bende negatif Bugün kadın doğum doktorumla konuştum emzirdigimiz için adetin gecikmesi normalmiş Olsa idrarda da çıkardı
elifAelay27 MyEternalLoveNoyann stresli üzüntülü değilim ilaçta kullanmıyorum gecikme 1 gün olur 2 gün olur 1 hafta olacak bir kaç gün daha bekleyip öyle kan testi vermek istiyorum net çıksın diye varsa
elifAelay27 tosbigimmm Ben emziremiyorum Malesef 12 gün gecikti 12 . Günün sonunda oldum oldum oda kısa sürdü hamile kalmadan 7-8 gün dü şimdi 4-5 gün arası