Mervecosgun Alerjik bünyeli bir bebeğim var. Burun tıkanıklığı artık kabusum oldu. Kış geldi her gece bağırarak uyanır oldu tıkanıklık yüzünden.. neler önerebilirsiniz acaba ? Fizyolojik su ve çekme de artık faydasız
kanatsizminigim Mervecosgun Çoğu insanın faydasını gördüğü soğan ve karanfil ikilisi. Burun tıkanıklığına çok iyi geliyor. Karanfilleri yarım kestiğiniz soğanın içine koyun yerleştirin baş ucunuza koyun umarım iyi gelir
TheBaby Mervecosgun Her akşam soğanı ortadan ikiye bölün içine 5-6 adet karanfili batırın baş ucuna koyun. Ben böyle yapıyorum çokta faydasını görüyorum. Hem odayı temizliyor hem burnu açıyor
Saziyersin Mervecosgun serum ile yada sterimar al onunla temizle gece uyurken de kıyafetinin önüne bir damla cold mix damlatin
Ttugbaa Mervecosgun yani hiç bsey fayda etmiyosa bi doktora götürün belki hava falan verirler rahatlar çocuk buhar makinası önere bilirim
Kuzeybabyy Mervecosgun sterimar turuncu renk olan sprey iyi geldi bize benimde bebeğim alerjik bünyeli birde cold mix bu ikili kankamız oldu 😀
TheBaby Mervecosgun Sterimar tavsiye edenler için söylüyorum bende kullanıyorum. Günlük temizlik için sarı olanı. Gripse turuncu olanı kullanıcaksınız. Çekmeyede gerek kalmıuor. Kendi akıyor. Ama soğan bir harika
Hayal123 Mervecosgun sadece tıkanıklık mo acaba.. benim kızımda sabahları tıkanık uyanıyo hapsirarak açmaya çalışıyo burnunu
Mervecosgun Dilek00 evet şuan kullanıyorum salgın varmış bronşit. Doktor hava kullanmazsam bronşite çevireceğini söyledi bugün bir hafta oldu şükür az bir hırıltımız ve burun akıntımız kaldı