Ebrualimolla Bebeğim yarın ilk aşısını olucak. Korkar mı acaba, nasıl gecer. Açıkcası biraz ben korkuyorum galiba canı acır diye. Aşıdan sonra ateşi de olabilirmiş diye okumuştum. Sizde nasıl gelişti, yardımcı olur musunuz.
Eylusunannesiii Ebrualimolla 1 ay aşısı sanırım ve olacağı en basit sorunsuz aşı ates olmuyor doğduğunda vurundugunun ikinci dozu bu hic korkmayin
Bir_prens_bir_prenses Ebrualimolla 1. Ay aşısı genelde sıkıntısız geçiyor. Doğduğunda yapılan asinin 2. Dozu yapiliyor
Deletedmom78654 Ebrualimolla ilk kızım hiç bir aşıdan sonra ateşi olmadı , ama küçük kızım bütün aşılardan sonra ateşlendi. Bünye ile alakalı sanırım.
Ebrualimolla Deletedmom78654 peki aşılardan sonra bişey kullandınız mı. Ateşi için falan. İlk bebeğim ve ilk aşısı da olucak biraz tedirginim. Çok ağlar mı ateşi varken
Deletedmom78654 Ebrualimolla benim kızım çok ağlamıyordu ama biraz huzursuzdu . Doktor bize şurup veriyor ateş düşürücü . Ondan veriyordum
Kk41 Ebrualimolla 1 yaşında oğlum menenjit aşısı haricinde hiç ateş olmadı. 1. Ay asısında ateş olmuyor ayrıca. Hisstmez😌
Muhasebeciana Ebrualimolla 1 ay asisi ates yapmaz canim korkma dogumda yapilan asinin tekrari zaten o asi sadece ellerini falan tutcaginiz icin urkebilir oyuzden aglayabilir ama ates yapmaz gecmis olsun simdiden