Gulcem44 Deli olacağım kızlar hava değişimi diye tahmin ediyorum Ankara dan Mersin’e geldik gece 3 te ama yok ne yaptıysam uyuyamıyorum mama verdim gazını çıkardım altı kuru ama ağlıyor ishal olmuş hersey Yolundayımmış gibi ne yapacağımı şaşırdım kaldım gitmiyor bir türlü uyumuyorda hep memede kalsın ağzım diyor sadece çıtçıtlı badiyle duruyor😭😭😭
KuzeyiinAnnesii Gulcem44 oğlum1 yaşına giricek ne zaman antalyadan izmire gitsem taş gibi olan oğlum hasta oluyor yetmiyor bende oluyorum gittiğimiz tatil bize zindan oluyor ailem orda yazık onlarda bize bakmakdan hiç bişey anlamıyorlar iyileşmeye yakın geri dönüyoruz orda ne dışarı çıkıyorz ne geziyoruz ne insan yüzü görebiliyoruz antalyada zaten yanlızım orda nefes alayim diyorum ızdırap oluyor içimden bir daha gelmicem diyorum ama burnumda tütüyor napiyim 🤷🏻♀️
Yalin Gulcem44 biz de istanbuldan mersine geldik, hava mersin sartlarinda dusunulurse gayet guzel aslinda. Aksine hava dusundugumden iyi oldugu icin daha sıkıntısızız. Kac ayliksiniz? Baska bi sebepten olmasin?
Gulcem44 Doğru düzgün su bile içemiyorum sürekli mızmız ayakta sallıyorum yok ayakta gezdiriyorum yok çok sıcak diye sadece kısa çıtçıtlıyla duruyor neden ağlıyor 😭 yorumu olan var mı bel ki Benin aklıma gelmiyor düşünemiyorum
Kalp Gulcem44 bizimse öyle oluyor ben 2 gün hiç uyumadığımı bilirim düzeldi sonda hava değişiminderdir sakin ol bi şekilde oyalamaya çalış
Asya39 Gulcem44 kendi evinin haricinde kalabalıksa rahatsız olmuş olabilir bende bayramda ailemin yanına gidicem nasıl olcak bilmiyorum 3 buçuk aylık kızım evde ikimiz oluyoruz genelde kendi uyuyor ama kalabalık olunca dalamıyor ve seslere karşı aşırı duyarlı belki sizinkide ondan huzursuz olabilir
Gulcem44 Kalp annemlerdeyim annem de yardımcı oluyor ama işte zor oluyor sinirlerim çok bozuluyor geçecek ama nasıl geçecek😭hemen yarın Ankara’ya dönmek istiyorum o kadar 😔 gündüz uykusu vardı en azından günde 2 kere uyuyordu ve 2 saat uyuyordu bir insan sabah 7 den beri nasıl uyumaz ya hiç mi uykusu olmaz😭
Kalp Gulcem44 ben Kastamonu’dan Kars’a geldim bide tektim Allah’ım ne oluyoruz dedim ve tek bakmaya başlamıştım deşiğim gibi 2 günde geçti ama yorgunluktan hasta oldum yani geçiyor canım bi postada gidince olucak
Gulcem44 Kalp 😌1 hAftalık tatil yapalım dedik daha da ben kalacaktım 1 ay 1 gün bile durmak istemiyorum eşim çalıştığı için 1 hafta mecburum😂
Gulcem44 KuzeyiinAnnesii işte aynı ben grip olduk ben dün yani geldiğim ilk gün oğlum da bugün olmuş burnu tıkalı daha 1 ay 23 günlük
Yalin Gulcem44 biz 2/21 iz. Tabi buranin temmuzu cehennem gibi. Acik havaya cikarmayi dene aksam uzeri, iyi geliyor. Deniz havasi😉
Gulcem44 Yalin bugün ilk deniz serüvenimizi yapmayı planlıyorum saat 15 den sonra güneş ışığı biraz azalsın denize sokma konusunda tereddütlerim var 😁daha 2 aylık olmadı ama çok istiyorum hasta olursa diye de korkuyorum hiç denize soktun mu ya da sen girdin mi
Yalin Gulcem44 ben girdim denize de temizliginden emin oldugumdan havuza da, zannederim 2 gun sonra kuzuyu da girdiricem. Girdir ya buranin havasinda nolucak sanki? Ruzgara maruz kalmasin sonrasinda, belden asagisini sok gitsin. Nasil alistirirsan😉
Gulcem44 Yalin bugün ben girdim saat 3 te buz gibiydi deniz ben resmen titredim kızım tek girmesin diye girdim hiç hareket etmedim yüzmeyi biliyorum ama hiç öyle durdum önemli olan serinlik dedim ne yapayım 🤷♀️Kızımla 1 saat durduk ama gör şimdi karnım ağrıyor😔
Gulcem44 Yalin bu arada oğlumu arabasına koydu anneannesi sıkı sıkı örttü her tarafını çok esiyordu oğlumun şansına😞