QueenMommm 20 gün oldu doğum yapalı kan falan gelmiyo ped takıyorum galiba kahverengi leke geliyo azar azar acaba kanamam bittimi yıkanmam gerekir mi 🤷♀️
Tuba QueenMommm bazen kesiliyor ve bi kaç güne yine başlıyor. Bende de 1 hafta kesilmişti sonra yine gelmişti🤷🏼♀️
Ysf-kn QueenMommm 10 günden sonra kesildi dedim bukadarmı😂😂ama yine geldi ara ara temzi durmadım çoksa gelmedi azar azar geldi
SerraSeyda Aynı şekilde kesilmistim ve 25 günlükken aşırı kanama oldum şuan 35 günlüğüm çok hafif vuruyor
QueenMommm Snowglobe duş falan alıyorum canım dedim abdest falan alma gerekir mi acaba bi ara kesildi 1 gğn boyunca gelmedi ama şimdi 3 gğn oldu gelmeyince dedim acaba kesildimi bekleyeyim o zaman
KahveliAnnee QueenMommm bense dogumdan 10 gün sonra kesildi hep sarı sarı yoğun akintilarim vardı gusül aldım namazlarıma başladım ama tabiki de 40 gün ilişki yasak
MucizemiinAnnesiii QueenMommm Benimde öyle az geliyodu sonra ara ara yine gelmeye başladı 40 gün bitmesine yakın çok geldi adet oluyorum sandım 😅