BusraG Arkadaşlar, emzikler sökülüp takılıyormuş Yapan var mı ve nasıl yapılıyor? İçi pislik doluyor. Ne kadar kaynatsam da çıkmıyor. Komple söküp tekrar takan var mı?
Mom544154 BusraG aynen doluyor ben her ay yeni alıyorum zaten oğlum sürekli atar kaybeder. Her ay alırız.
Kptny Mom544154 her ay nasıl farklı emzigi bebeginize vermeyi başarıyorsunuz ilk dogdugundaki emzik dışında hicbir emziği kabul etmiyo kızım 10.ayina girecek +6aldim ne yaptıysam diliyle yitiyo
Mom544154 Kptny aynı damaklı emzikten alıyorum hep. Vay be ilk aldığın emziğimi kullanıyor demek hala. Baya pislik birikmiştir temizleyebilirsiniz inş
Kptny Mom544154 evet ya posta da o yüzden girdim 😃sürekli kaynar suda temizlemek zorunda kalıyorum maalesef sadece uykuya dalarken kullanıyoruz ama yinede içerisine giriyo toz vs
Bir_prens_bir_prenses Ben sökuyorum arkadaki kulpundan tutup hızlıca çekin çıkıyor tekrar aynı şekilde takıyorum. Ilk çocuğuma da sokup damak yerine kuru çay doldurup öyle biraktirmistim emziği öyle görünce emmek istemedi 🤭