Tulaybsnl Bebeğim ilk defa pişik oldu, 5 aylık şu an. Pişiği geçirmek için doktorumuz coresatin önerdi ama 4 gündür bir gelişme yok. Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
Moonlightttt Tulaybsnl geçmiş olsun .demekki çok hafif pişik coresatin iyileştirme özelliği pek yok ama yeni pişik olmasini engeller yağlı ve su bazlı olduğu için. Geçene kadar pamukla silip kurulayın ve havalandırın mümkün olduğunca.kapatmadan da hametan sürün. Eğer pişik ileri boyuta ulaşırsa çinko antibiyotik ve mantar kremini karıştırıp sürdürüyor doktorlar öyle olursa krem öneririm size inşallah olmaz çabucak geçer .
KUMSAL2020 Tulaybsnl Bende aldım onu herşeyi kullandım Hamazing ve sarı kantoron yağı iyi geldi ama onun haricinde pamukla siliyorum ya da yıkayıp kurumasını bekliyorum her değişmemde en az 5 dk altı açık durmalı o şekilde geçirdim çok şükür sizinlide geçer umarım
Merve6034 Tulaybsnl mor desitin iyi geldi bize de 3 günde geçirdi sarı hametan travozol kullanmıştım hiç iyi gelmedi doktor en son mor desitin kullan dedi şükür onunla geçti 20 gün sürmüştü pişiği . Islak mendil kullanıyordum pişik olunca bıraktık temizleme pamuğu aldım kaynamış soğumuş su ile ıslatıp temizledim ve altını her değiştirmede 6 7 dk açık bıraktım
NefesMaviDeniz Tulaybsnl Mavi hametan gerçekten en iyi pişik kremiymiş geç tanıştım muhakkak alın derim.
Merve6034 Tulaybsnl sudocrem ne zaman kullansam pişik oluyor kızımda artık asla kullanmam mustela pitmişti 3 gün sudocrem kullandım paktım yine pişik olmuş bezi de primieum care kullanıyorum bezden sandım ilkinde ikinci kez sudocremden sonra olunca anladım ki kremden