Mizmizmyrtle Merhaba hanımlar bebeğim 2 ay 2 günlük oldu artık eldivenlerini çıkarttım ellerinin açık durması gerekliymiş artık ama gece yatarken eldiven takmayı düşünüyorum çünkü elleri hep yüzünde gözüne sokar diye korkuyorum uykusunda siz nasıl yapıyorsunuz ?
Alperinannesiii Mizmizmyrtle canım 40 ından sonra ben tamamen çıkardım ellerini de tanıması lazım sonuçta evet ilk başlarda Bikaç defa çizdi kendini ama sonra olmadı öyle şeyler tırnaklarını uzamasına dikkat edersen problem yaşamazsın
seheriko Mizmizmyrtle bende 4 aya kadar gece taktım çünkü takmadığım zaman sürekli elleriyle yüzüyle oynayıp uyandırıyordu kendisini. Sonra istemsiz hareketleri geçince çıkarttım
Moonlightttt Mizmizmyrtle korkma canım bir şey olmaz artık bırak o da nasi kullanacagini öğrensin. Biraz yüzlerini çiziyorlar o kadar o da geciyo
TheBaby Mizmizmyrtle Ben 1,5 aylıktı çıkardım. Bir iki elinden sebep uyandı ama ellerini çok daha çabuk keşfetti.
MyEternalLoveNoyann Mizmizmyrtle korkma canim yapmaz ben 3haftalikken çıkardım eldivenlerini şuan 2ayligiz bizde ilk bikac gün tırnaklarını kedtigim halde yüzünü çizdi ama sonra alisti şimdi hiçbir sorun olmuyor ve bebeğim doğdu doğalı elleri hep yüzünde olan bı çocuk uyurken bile yüzüne dokunarak uyur