Hatice_ Lactamil sütlü içecek olanını kullanan var mı ? Yorumlarınızı yazın lütfen . Birde süt yapan şeyleri yazın 🙏🏻 lütfen
Uykulu_anne0 Hatice_ lactamil aldım promalt bir koli aldım hurma yedim rezene aldım gece çayı aldım kimyon çayı ve hepsi kilodan başka birşey değildi süt yapan tek şey su 💦 uyku 💤 su 💦 uyku 💤 su 💦 uyku 💤 başka hiç birşey değil ! 🙃
Kaveda Hatice_ tahin rezene ısırgan bulgur pilavı dere otu su uyku sade maden suyu bunlar cogaltir. Maydonoz azaltır
Dorukpasam Prolac damlasını alın sut yapıyor aynı zamanda rezene, boza bulgur bunlar sut yapar ben tukettım hepsınden faydasnj gordum
SelimSongur Hatice_ olmadı canım hatta bitiremedim attım paketi . Bol bol su iç rezene hoşaf bulgur pilavı soğan hurma incir bunlar güzel süt yapıyor
Sshhhh Uykulu_anne0 kesinlikle katılıyorum size her emzirmeden sonra mutlaka su için en güzel süt yapan o bende o kadar pekmez bir sürü saçma şey yedim hepsi kilo oldu şimdide veremiyoruz kiloları 🤣
Uykulu_anne0 Hatice_ benim bebeğim 2 aylık doğduğundan beri uyku saatim iki elin parmaklarını geçmez 20 dk dahi uyusan o uyudukça süt farkını anlayacaksın .. su 3 litre olmalı zaten emzirirken ben deli gibi susuyorum geçiyordur bile 3 litreyi
Uykulu_anne0 Sshhhh ahhh sorma helva yemekten tahin pekmez yemekten bıngıl bıngıl oldum 😁 nasıl gidecek kilolar bilmiyorum 🤷🏼♀️
Sshhhh Uykulu_anne0 tecrübesizliğimiz yüzünden hep milleti dinledik şunu ye şunuda ye diye diye her şeyi yedik ikinciye artık akıllandım yaptığım hiç bir hatayı yapmıcam 😅
Lovely90 Hatice_ kullandım ama sütü artırdı mı bilemedim 🤷♀️ kalitesini artırıyor olabilir içeriğindeki vitaminler dolayısıyla. Sallama çayı da güzel tadını beğeniyorum
Rabiaszlik Hatice_ helva bulgur pilavı balkabağı çorbası rezene çooookkkca su icmek ve yarim saatte olsa her boslukta biraz kestirmek birde galactago bitkisel damla