Deletedmom116 feyzaaa molfixde hiç sızdırma yaşamadım ama sleepy kaydığı an hemen sızdırıyor ama sleepyde kızımın bacaklarını kesmiyor🙇🏻♀️
Gogi İkisini de kullandım bence Molfix pure and soft, sleepy e göre çok yumuşak ve daha emici sleepy sizdiriyor
Esrabayrakdar 13 aylık oğlum 5 ay sleepy kullandık memnundum ama tuhaf bi koku olduğu için molfixe geçtim ondanda memnunun 😊
Tostikoglum feyzaaa molfix pure&soft kesinlikle böyle mükemmel bir bez görmedim ben sleepy,minies,prima hepsini denedim bu süper
Nilbilgem26 İkisini de denedim molfix daha yumuşacık bir bez sleepy bana biraz kağıt gibi geliyor molfix ve komiliden sonra 🙈
ulkununannesi feyzaaa ikisini de denedim molfix. sleepy bi kac sene once iyiydi simdi bozdu cişi bile sızdırıyo
[silindi] feyzaaa Bence Minies. Molfix kullanıyordum bıraktım. Hiçbir farkı yok Minies daha ince daha yumuşak. Fiyat 26,5 içinde 44 tane var galiba.
Uykulu_anne0 feyzaaa 2 aylığız ilk doğduğunda prima almıştım dehşet pişik yaptı zor geçirdim ve sleeppyyyy hayat kurtardı 🙏🏻 Taşırıyor diyorlar ama biz toplasan 2 3 defa yaşamışızdır o zamanda baya kaka yapmıştı bezin suçu yok 😁
pamuksekerim feyzaaa sleepy kullandık 4-5 paket en sonunda sızdırmaya başladı molfix önerdi kuzenim molfix aldık ama daha kullanmadık