Eylemblt Biligisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim bebeğim 6 aylık hamileyim çok korkuyorum oğluma çok üzülüyorum emzirebilecekmiyim nasıl olacak ne yapmam gerekıyor pek bir bilgim yok hastaneye gideceğim ama düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim🙏
Ada-Uras-Asya Eylemblt zor bir süreç olcak kızım 6 aylıkken oğluma hamile kalmışım kızım 8 aylıktı öğrendim 2 aylık hamileyim hayatımın şokunu yaşadım çok zorluk çektim ama peş peşe büyüdüler ikiz gibiler çok güzel korkma şimdi kızım 7 yaşına girecek oğlum 6 olacak birde 7 aylık bir minnağımız war
sutlucikolata Eylemblt hamileyken emzire biliyorsaniz ama tabikii her seyden once doktorunuza danisin ama genelde sorun olmuyor
eda-bahar Eylemblt hayirli olsunda canim korkma esinden bol bol destek al basta biraz zor oluyor ama sonra cok iyi oluyor ikiz gbi buyuyorlar benimde ayni idi simdi büyüdüler. doktora danis ama hep gördüğüm karninda bebegin pek beslenemedigi o yuzden mamaya baslayabilirsen iyi olur.
Mucizepamugum Eylemblt doktor kontroluyle emzirebiliniyor ama genelde annenin hormonları degistigi icin sütun tadı degisiyomus bu yuzdende cogu bebek kendiliginden birakiyomus ama birakmak istemeyen devam ediyomus bi doktor canli yayinda anlatmisti
Eylemblt Ada-Uras-Asya yaa çok sevindim adınıza okurken ağladım gerçekten içimi rahatlattınız bir arada büyümeleri güzel tabi emzirme süreciniz nasıl oldu bu arada Allah bağışlasın 🙏🙏
Eylemblt sutlucikolata evet danışacağım etrafımda çok küçük süt zehirler falan dedikleri için iyi korkmaya başladım ne olursa olasım ben doğurmak istiyorum kıyamam ki o cana sağolun cevap verdiğiniz için🙏🙏🙏
Ada-Uras-Asya Eylemblt benim kızım 40 gün emdi sadece o yüzden sorunum olmadı ama dememi nasipte warmış olmuş emin olun ileride iyiki olmuş diyeceksiniz🤲☺️
sutlucikolata Eylemblt sut zehirler mi ay tobeler tobesi oyle bir sey yok bacim benim arkadasim dun dogurdu 6.-7. Ayina kadar buyuk kizini emzirdi valla😂
Bety Oğlum 8 aylıkken hamile kaldım 18 aylık ve 1aylık kızım var çok şükür 🙏 8 ay emzirdim oğlum 16 aylıktı bıraktırdığımda . Doktor emzirebilirsin derse emzirirsin tabii ki hayırlı olsun 🙏
Eylemblt eda-bahar ek gıdaya 5 aylıkken başladım ama devam sütü vermeliyim değil mi nasıl olacak hiç bilmıyorum ilk çocuk bir de şimdi mama vermemi mi önerirsiniz Allah bağışlasın bu Arada 🙏🙏🙏
Eylemblt Mucizepamugum evet bende onu duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🙏
Ulkuverasmom Eylemblt bende kızım 9 aylıkken hamile kaldım hayatımın şokuydu resmen şuan 21 haftalık olduk benim biraz sancılı geçtiği için ben 11 aya kadar emzirdim sonra kesmek zorunda kaldım kesme işi çok zor oldu
Ulkuverasmom Eylemblt azalttım sabahları daha çok emiyordu zaten ufak ufak vermemeye başladım bi gün hiç vermedim ama çok zordu kızım çok düşkündü hep elini memeye sokup öyle uyuyor şimdi yanında yatmam gerekirse yada gece yanıma alırsam eli hep memede ama aramıyor şuanlık çok şükür ilk zamanlar çok huysuzluk yaptı
Deletedmom54121 Eylemblt yani ikisiyle cok zor olacak aldırmayı düşünüyor san karşı değilsen aldır bence
Eylemblt Deletedmom54121 hayır aldırmak istemiyorum karşı olmaktan ziyade herkesin düşüncesi farklıdır tabi eşim de istemiyor
1aliyeee Deletedmom54121 ya nasil bu kadar rahat aldır diyorsunuz hic mi vicdanınız yok o bebeğin ne günahı var
ikiprensannesii2 Sağlığıyla gelsin inşallah🤲🏼 Süt muhabbetinde sadece doktorunu dinle oğlum 12 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi 16 aylık hala emziriyorum doktor bir sıkıntı görmedi
Eylemblt ikiprensannesii2 amin sağolun sizede Allah bağışlasın 🙏 soracağım doktoruma teşekkür ederim🙏
eda-bahar Eylemblt sakın aldirma canim aklin bile gecirme lutfen cok kotu emin ol 2 dusuk yasadim cok kotu oldum. mama ver dememim nedeni canim daha kucuk o yuzden dedim. ek gida ve mama git canim. cunku yediklerin bebegi beslesin diye.
1aliyeee sutlucikolata süt zehirlemez belki ama sutun tadi değişiyormus hormonlardan dolayı değeri de düşüyor doktorlar emzirmeyi pek onermiyor hamileyken emzirmeyi
sutlucikolata 1aliyeee kalitesinde degisiklik olabilir ama bebek istedigi surece avrupadaki doktorlar oneriyor ve tabiki bir riskte yoksa