Anekdot Bu uygulamayı bebegi olan hanımlar kullaniyor degil mi sözüm uygulama yöneticisine neden sürekli reklam çıkıyor hadi çıkıyor onu anladık neden videolu reklam koyuluyor biraz daha dikkatli olmanız gerekmez mi bebegimi tam uyuttum zar zor forum a gireyim dedim birden bir reklam cikti ses son ses ağlayarak geri uyandi bwbegim o sese benim gibi olan birçok anne vardir eminim burada lütfen bir çözüm getirilsin buna
limonlukarpuzzz Anekdot uygulamayi indirmeyip tarayici ustunden girin reklamsiz forum kullanin.. Hep bu şekilde kullandim reklam filanda yasamadin..
kanatsizminigim Anekdot Şuna katılıyorum. Reklam bazen form da tam yazı yazarken çıkması gibi ya da reklamı geç tuşunun geç çıkması gibi durumlar cidden can sıkıcı. ama diğer bir yandan da onlar İçin reklam bir gelir kaynağı. O yüzden çıkması lazım ama form da yazı yazarken çıkması ki şimdi bunu yazarken de çıktı can sıkıcı oluyor. Telefon sessizde ama sesi de çıktı 😅
Mombaby Anekdot gecen yazmistim 15 fk da bir reklam cikmasi normal dediler. Uygulama mi kullaniyoruz reklam mi belli degik
Tuba Anekdot Merhaba, Medya sesinizi kısarsanız reklamlar sessiz görüntülünecektir. Onun haricinde reklam açıldığında da direk ses kısma butonu mevcuttur ona tıklarsanız bir daha ki açılacak olan reklamların da sesi kapalı olacaktır. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
cocomelon33 Tuba telefonun sesi kapalıyken de sesli başlıyor ,birden pat diye reklam çıkıyor direk ses kısma butonuna tıklayamayabiliyoruz.Sürekli bize geçici çözüm önerileri sunacağınıza reklamlara bir çözüm bulun.
Birkizbirerkekannesiyim Kizlar Forum bundan para kazaniyor,Ucretsiz forum kullaniyoruz,fakat forumu ayakda tutmak gerek,bunun icinde para lazm,bende rahatsiz oluyorum,amma gercek bu ,
Anekdot Birkizbirerkekannesiyim ya en azindan sessiz reklamlar çıksa pat diye video çıkıyor bu hic mantıklı degil
Deletedmom7283 Gerçekten reklamdan sürekli error vermesinden ve sürekli böyle yüklenmeye çalışmasından bende çok sıkıldım…yakında uygulamayla vedalaşacağız galiba 🙁 hiç vermli kullanamıyorum Artık
Anekdot Deletedmom7283 Melikeeeecansuu cok sinir bozucu olmaya başladı bu gidişle uygulamayı sileceğim
Deletedmom789 Reklamsız ücretli bir sürüm olabilir aslında. Ben gizli sekmeden açıyorum reklam falan olmuyor hiç
Melikeeeecansuu Anekdot ay bendede oluyor elektrikli süpürge sesı acıyorum emzırıp uyutana kadar bi girim bakim diyorum dırek reklam sesı acılıp elektrikli sesı kapanıo uyanıyor