Mickeylina Merhaba Anneler fizyolojik serum yerine bu normal serumdan ( 500 ml lik olan varya ) ondan şırıngayla çekip burnu temizleniyormu? Yani sağlıklı mı? ( Bebeğim 5 Aylık ) Birisi o su beynine gidiyor iyi birşey al dedi o serumu kullanabilirmiyim?
nursocum Mickeylina kullanabilirsin aynı şey beynine de su gitmiyor zaten dik bir şekilde temizlersen diğer taraftan akıyor😅
1bocek1cicekannesi Mickeylina 🙈 beyne gitmez merak etme. Bebekler için en zararsız yöntem serum fizyolojiktir
MinnakEgem Mickeylina doktorunuzu dinleyin siz millete bakmayın serum fizyolojik doğduğundan beri kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadık tuzlu su zaten beyne gitme söz konusu olamaz
Semaronas Mickeylina daha geçen hafta bu sebebten dolayı bebeğim boğuldu hastahaneye zor yetiştirdim minik elimden damar yolu açmaya çalıştılar yapamadılar kolundan açtılar hem bebeğim hem benim için bi eziyetti öyle şeylere inanmayın ben hemşire olduğum halde bunu yaşadım damla halinde serum fizyolojik alıp sağa 2 sola 2 damla sıkıp sümüğü yumuşatın 1 dakika sonra burun temizleme aparatı ile çekin tam açıklık sağlamış olursunuz
Makaron_88 Semaronas merhaba geçmiş olsun hemşireyim dediğiniz için sormak istedim sprey şeklinde olanları önerir misiniz peki
Tosbik3056 Semaronas anlamadım nasıl boğuldu? Serum fizyolojik ten nasıl boğuluyor? Doktor bile kullan derken?
AliidilMom AliidilMom SF canım serum fizyolojik eczacıya sorduğunda muhtemelen zaten doğru olanı verir siz yine de bi kontrol edin