Buray747 Kızlar ilk bebeğim tecrübeli anneler bana yardımcı olun sağdan soldan kulaktan dolma laflarla canımı sıkıldı bebeğim 40 günlük göz TEMA’sı kurmuyor bazen bakıyor birde emerken bana bakmıyor memeye dalıyor çok canım sıkılıyor normal mi bu durum
Burcu35 Buray747 Zamanla göz teması kurar canım merak etme. Oğlum 4 ay emerken banada çok bakmıyor anca doyarsa memeyi bırakıp öyle yüzüme bakıyor onun dışında yok
Burcu582 Buray747 Ben de senin gibi araştırmıştım canım emerken neden gözüme bakmıyor diye gayet normal henüz çok küçük
alicihankus Canım daha erken bence 2 aylık olana kadar bekle bi her bebeğin gelişimi de bir değil sen yinede bol bol gözüne bakıp konuş onunla
Buray747 alicihankus saol kuzum ne bilirim ilk heyecan pimpirikli oldum iyice nem kapar oldum herşeyden nolcak bu halim bilmiyorum 🙄
Buray747 alicihankus saol kuzum ne bilirim ilk heyecan pimpirikli oldum iyice nem kapar oldum herşeyden nolcak bu halim bilmiyorum 🙄
alicihankus Buray747 bende öyleydim canım geçiyo zamanla ilk başlar öyle oluyo yeni anne olduğun için bi bakmışsın benim gibi 6 aylık olmuş 😀
ebbbbbruu Bana yapılan sanada yapılmış şimdi 4 aylıgız fıldır fıldır her seye bakıyo bekle daha çok küçük annesi emerken sanada zamanla bakar daha meme nedir anne nedir yüzü nasıldır seçemez ki ama kokunu bilir
Buray747 meleklerim37 korkuttular kuzum sağdan soldan kendiniz bilmez insan çok allah korusun otizm belirtisi temas kuramamakmış bende daha kırk günlük bebeğime eziyet oldum resmen bana bakmıyor diye
ebbbbbruu Buray747 yemin ediyorum bende otizim sandım günlerce düşündüm 😂 etraf deli ediyo insanı valla