Bellaesmer ben yaşadığım çaresizliği yazayım o zaman herkese fikir olsun .Bebeğim 11 günlükken rutin kontrolde ateş yükselmesi ile direkt sevk yazdı doktorumuz 112 yi aradık .Tam 6 saat bize hastane yeni doğan yoğun bakımda yer arıycaz diye bizi beklettiler sonra 112 yer yok hiçbir hastane de diye bize dönüş sağladı .Kaldığımız hastanede sorumluluk bize aittir diye imza attırdı .Bebeğim nefes alamıyor hiçbir hastane yok yoğun bakım icin .Neyse eşim sürekli telefon açtı hastane hastane dolaştık en son medikal park yeni doğan da bir kısılık yer varmış kabul ettiler ama o 6 saat içindeki çaresizliğimizi bir ben bir Allah bilir .Paranız bile olsa kabul etmiyorlar sonra anladık ki hem yenidogan yoğun bakımları ücretsiz hem de hastalıktan çok fazla dolu olduğu icin yer yokmuş .O yüzden yeni doğan anneleri böyle şeylerle karşılaşırsanız şaşırmayın burası Türkiye .Ve bu virüs içinde bebeklerinizi çocuklarınızı iyi koruyun .Ben doğum yaptığım hastaneden kaptım bebeğimle .Bebeğim içinde dua edin yoğun bakımda daha 11 günlük bugün 3.günü biran önce iyilesir çıkar insallah benim yavrum 🙏🏻