İyi akşamlar güzel anneler , benim bebeğim bugün itibari ile 4 aylık oldu , doğdugu zaman önce sarılık olmustu sonra corona 3 gün sarılıktan 16 günde covidden yoğunbakımda hastanede yatmıştı ,Allah’a şükür şuan iyiyiz ,yanlız hastaneden çıktıktan sonra bi süre ishal olarak kakasını yapıyordu 1 ay falan doktora götrdk bağırsal fileyası henüz gelişmedi erkenden antibiyotikte almıs 3-4 ay sürer düZelmesi dendi biogaaya kullandık bağırsak düzenleyici olarak, sonrasında sütüm azalmaya başlayınca mama takviyesi yaptım sadece akşamları yada günde en fazla iki kere mama vermeye başladım yaklaşık bi Aydırda bebeğim fitil koymadan kakasını yapamıyor doktor 4-5 gün yapmaması normal anne sütü alıyor çok zorlandığında fitil koy bişey olmaz dedi ama iştahı olan bir bebek hergün koymasam kıvranıyor yavrucak acı çekmesindense koyayım diyorum ama bu şekilde alışacak die de çok korkuyorum fitilsiz asla yapamıyor çünkü , ole katı değil kakası çıvık , Altan gazda çıkarabiliyor ıkınarak ama kaka yok 😢bu konu da napabilirim 😕tecrübeli annelerin fikrine ihtiyacım var